Čaute,
stal sa mi nasledovný problém. S kolegom sme boli koncom septembra na tripe cez US a Kanadu s požičaným autom z rental company a pred cca. 2 týždňami mi prišiel domov papier s pokutou za parkovanie v Detroite. Tá rental company pokutu 65$ zaplatila, takže teraz to odo mňa už chce len preplatiť - 65$ + 30$ administrative fee. Zároveň je tam písané toto: "
If you take no action, the credit card you used to pay for your rental, ending in ****, will be charged for the violation amount and administrative fee on 12/16/2015."
Myslel som si teda, že to strhnú automaticky. Avšak ku dnešnému dňu nemám na svojej debetnej karte žiadnu blokovanú platbu a ani mi to tento poplatok nestrhlo, takže teraz váham, či sa im mám ozývať alebo to nechať tak

Nerád by som však skončil s nejakou exekúciou z US a pod. Riešili by ste to na mojom mieste alebo nie?
Mimochodom parkovanie sme tam mali zaplatené na 2 hodiny, ale prišli sme asi po 2 hodinách a 5 minútach a videli sme tam týpka na aute kontrolovať zaplatené parkovné, takže sme len rýchlo nasadli do auta a odfrčali sme. Mysleli sme si, že sme to ešte stihli, ale tak opak bol pravdou.