... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: pokuta 200eciek za kamienok?

Piatok, 17. Júla 2009, 16:21

100RM napísal:

Nikto ti nema co robit ziadnu STK, a uz vobec nie policajt, ktory na to nema pravo ani sposobilost. Maximalne tak povinna vybava.

myslim ze ma pravo kontrolovat technicky stav - ci je vozidlo sposobile na premavku,
t.j. funkcia svetiel, rozmer pouzitych pneumatik, ci mas naradie na opravu beznych zavad, nahradne poistky atd..
minule som mu vsetko milerad ukazal, este aj nahradne ziarovky a funkciu hmlovky kcel videt, lebo nemal radar :D
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

6Flesh
Auto: BMW E34 535i

Piatok, 17. Júla 2009, 16:32

akoze funkciu hmlovky? co nechapal kde mas vzadu hmlovky ci jako?...
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

jankode

Nedeľa, 26. Júla 2009, 20:01

Milujem gangstrov ako si Ty, najprv spravíš úplnú blbosť /lebo nad Teba nie je, že sa nevieš chovať ako normálny borec na ceste, ved si dobre vedel prečo im zdrháš, len asi je toho málo v TV že tupoň ako Ty ohrozuje pri svojej bezohladnej jazde aj ostatných, ale nato Ty nemyslíš že/ a potom tu mrnčíš ako soplavé decko že Ťa neustále zastavujú a kontrolujú a hladajú saomariny na Teba. A čo si čakal hm? Keby si fakt bol čo k čomu a bol fakt hrdina dáš si stretko s chalanmi a celý spor dáš na pravú mieru /nebol by si ani prvý ani posledný čo to spravil/ a ver mi že bude pokoj. A do budúcna si vstúp do svedomia, lebo fakt netúžim po tom aby mi moju ženu s deckom sepálil niekto ako Ty na ceste, kto zdrhá hlava nehlava....A toto platí aj pre ostatních čo sa neviete chovať na cestách, myslite aj na druhých..DAKUJEM!

Štiky
Auto: ///M-Power

Nedeľa, 26. Júla 2009, 20:42

jankode napísal:
Milujem gangstrov ako si Ty, najprv spravíš úplnú blbosť /lebo nad Teba nie je, že sa nevieš chovať ako normálny borec na ceste, ved si dobre vedel prečo im zdrháš, len asi je toho málo v TV že tupoň ako Ty ohrozuje pri svojej bezohladnej jazde aj ostatných, ale nato Ty nemyslíš že/ a potom tu mrnčíš ako soplavé decko že Ťa neustále zastavujú a kontrolujú a hladajú saomariny na Teba. A čo si čakal hm? Keby si fakt bol čo k čomu a bol fakt hrdina dáš si stretko s chalanmi a celý spor dáš na pravú mieru /nebol by si ani prvý ani posledný čo to spravil/ a ver mi že bude pokoj. A do budúcna si vstúp do svedomia, lebo fakt netúžim po tom aby mi moju ženu s deckom sepálil niekto ako Ty na ceste, kto zdrhá hlava nehlava....A toto platí aj pre ostatních čo sa neviete chovať na cestách, myslite aj na druhých..DAKUJEM!

presne tak
Be clever, take it on the track...
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

Bikemann

Štvrtok, 30. Júla 2009, 15:37

jankode napísal:

tak nabuduce im teda radsej zastavim , a neham si zobrat radsej vodicak, aby si bol spokojny ;)

jankode

Sobota, 1. Augusta 2009, 20:28

Jazdi ako človek a nikto Ti nebude brať vodičák keď dodržiavaš predpisy!!!!Či je to moc veľký problém??

Robertooo
Auto: BMW E46 323Ci cabrio

Pondelok, 3. Augusta 2009, 21:20

No pre mna problem ist 50 je :) ist 50 ti noha nedovoli...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných