Z tej sedmy sa dá zachrániť max zadná náprava, zadné kolesá, svetlá, koncovka výfuku a možno el. otváranie kufra a rámik na ŠPZ No nech počítam ako chcem, za 6000 by som to nebral ani náhodou.
Mňa skôr fascinuje ten popis výbavy... Hlavne kvôli tomu HUD a determalnemu čelnemu silu sa to auto určite oplatí Škoda, že to nemá ešte ACC a LED svetlá, inak by som to bral... A ešte "key lets go" nemá chybu...
Z toho motora by som nepouzil nic, ak si videl niekedy zhorene auto, tak tam je v riti vsetko, vacky 100%, navyse to zhrdzavie kedze olej ohori, a voda to dokonci. Na nete bol ofoteny M54 ktory zacal horiet na trati po vybuchu sania, roztavil sa este aj blok v niektorych miestach, po rozborke nebola dobra ani kluka, kedze ohorela z predu, material KO. Nech to jebne za 50 do zberu, a moze sa kopat do riti.
Mozu byt z motora pouzitelne, piesty, ojnice, kluka, vacice a pod. zadna podvozkova cast, mozno dake plechy. 6k je ale bez debaty dost.
toto by som urcite netvrdil...
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.