... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Skypco napísal:S Vogtland-om len tie najlepsie..., je to ako Michelin - drzi a pritom sa nedere... :)
V pripade Vogtland-u je to - drzi a pritom si zachovava komfort...
Skypco napísal:Ak sa bavime o pruzinach so znizenim do 40mm a este so zachovanim seriovych tlmicov tak auto mierne stvrdne asi tak ako ked das namiesto 195/65/R15 na 225/45/R17... Posadka nic neeviduje a tebe sa nepomerne vylepsi hlavne bocna stabilita vozidla..., takze prejazd zakrutami je mozny vo vacsej rychlosti a bez vacsieho naklapania vozidla... Mam s tym aj osobnu skusenost na sedanoch E36, E46, E39, E60 a na coupe E36 a E46 takze vrelo doporucujem...
Mame aj takych zakaznikov co to menia hned ako maju nove auto...., velakrat je to len vymena pruzin pri zachovani povodnej svetlej vysky, lebo si na vlastnosti tohto podvozkou tak zvykli ze ho musia mat vsade... :)
Ja ho musim mat tiez vsade :) a skusenost s kompletnym kitom (pruzina+tlmic od Vogtland) ti budem vediet povedat az zaciatkom leta ked vytiahnem konecne Cabrio... :)
BMino napísal:
ja prave uvazujem o kompletnom kite, tak mozno ti poviem skor
cize nie je to nieco co by sa vymlatilo po pak km?
Skypco napísal:
Zatial velmi dobre skusenosti..., splna to tu najvyssiu kvalitu na aku sme od Nemcov zvyknuty...
BMino napísal:
dik, to som potreboval pocut
Majo bmw napísal:
Vravel som, soudruzi z NDR!!!
jararak napísal:mohli by ste tu nejake cenovky prihodit?
crumar napísal:
Pruziny? Pevny? Nastavitelny?