... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:Preco, nazbieras, prejdes sa, myslis na ine veci ako bmwklub ktory ti neda spavat. Nasusis, pozavaras, rozdas a cez zimu mas co hadzat o stenu. Dvojita terapiaDufam ze po 22 nepostnes aj maso v ruke
Abyssko napísal:Ja som mal dnes bobrobranieKedze sme fakt ako kokoti, vsetci, tak mam navrh ako to odlahcit, pochvalte sa 🤣
Edit a hned uvidime kto nechodi do prirody na cerstvy vzduch
spekillant napísal:A tak vsetko len z verejne dostupnych zdrojov tak mu isto nebude vadit.abyssko ruky mas jak petrzalsky Gandalf dopice. Okrem zubara sa objednaj aj na manikuru![]()
![]()
iha pablo si spravil domacu ulohu. Kkt ze ty mi ten xiaomi ryzovar odporucas len preto aby si mi cez neho hackol domacnost?
spekillant napísal:Musim sa k niecomu priznat, ten hrib som nenasiel ja. Ja som kokot slepý als bol som tak 7metrov od neho, preto sa ten obrazok vola recieved, lebo vravim to mi odfot a posli, je stiahnuty. Ale to vam nedoslo... Musi prist kapacita, ktora sa uz pripravuje a pablo sa dnes este len bude zvijat v agoniiabyssko ruky mas jak Gandalf dopice. Okrem zubara sa objednaj aj na manikuru![]()
![]()
iha pablo si spravil domacu ulohu. Kkt ze ty mi ten xiaomi ryzovar odporucas len preto aby si mi cez neho hackol domacnost?