... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

kkt1 napísal:A tak zase na daily by som to nechcelPresne tak. A tie kecy zakomplexovanych mechanikov jazdiacich na dieslovych kktinach o tom, ze E36 a E46 nie su auta su fakt usmevne. Aj E46 a aj E36 su pani auta a Mko ma velmi daleko od bezneho sedanu s trochou feferoniek pod kapotouAtmosfericky M motor je masterpiece.
 predsa len su to uz veterany a vybavou, bezpecnostou ani jazdnymi vlastostami na daily pouzitie su davno prezite novsimi modelmi. A dokonca aj hocijaku E36 M3 dnes bezny HH typu TypeR, Megane, I30N a pod zozeru. Stare Mka su fajn, aj E36 aj E46, ale na seriozne jazdenie potrebuju vela uprav (10k€+), aby sa s tym dalo poriadne jazdit.
 predsa len su to uz veterany a vybavou, bezpecnostou ani jazdnymi vlastostami na daily pouzitie su davno prezite novsimi modelmi. A dokonca aj hocijaku E36 M3 dnes bezny HH typu TypeR, Megane, I30N a pod zozeru. Stare Mka su fajn, aj E36 aj E46, ale na seriozne jazdenie potrebuju vela uprav (10k€+), aby sa s tym dalo poriadne jazdit. 
											cayman napísal:A tak zase na daily by som to nechcelpredsa len su to uz veterany a vybavou, bezpecnostou ani jazdnymi vlastostami na daily pouzitie su davno prezite novsimi modelmi. A dokonca aj hocijaku E36 M3 dnes bezny HH typu TypeR, Megane, I30N a pod zozeru. Stare Mka su fajn, aj E36 aj E46, ale na seriozne jazdenie potrebuju vela uprav (10k€+), aby sa s tym dalo poriadne jazdit.
 Nic no treba tu len zhasnut a jebat na to, uz to fakt stratilo aj tu nizku uroven aka tu kedysi bola.
 Nic no treba tu len zhasnut a jebat na to, uz to fakt stratilo aj tu nizku uroven aka tu kedysi bola. 
											 Hovori z teba sockokot, pretoze presne to si, aj s tvojimi udajnymi nehnutelnostami. Neviem kto by tu mal diktovat tempo, snad nie ty.. S tvojim rozhladom a skúsenosťami po jutub a onanovanie nad inzeratmi. Inak neroztekal si sa panakovi v pribehu nad tou "facelift nefacelift" lepenicou? Integrita hodna doktora. Suhlasim, zhasni, zavri a uz sa nevracaj. Uplne sa to tu obide bez tych "skusenych rad" ku vsetkemu uvarenych na bajkach. Vyjadril som svoj nazor, ze E92 je lepsie auto s lepsou hodnotou za penaze nez stare 46tky a 39iny. A kokot sprosty sa tu bude nad objektivnymi faktami štartovať, argumentovať dieslom (???) a tvrdit, ze M si kupuju len kokoti ako on, co na tom spravia 300km rocne. Teda keby na to mali, zejo..
 Hovori z teba sockokot, pretoze presne to si, aj s tvojimi udajnymi nehnutelnostami. Neviem kto by tu mal diktovat tempo, snad nie ty.. S tvojim rozhladom a skúsenosťami po jutub a onanovanie nad inzeratmi. Inak neroztekal si sa panakovi v pribehu nad tou "facelift nefacelift" lepenicou? Integrita hodna doktora. Suhlasim, zhasni, zavri a uz sa nevracaj. Uplne sa to tu obide bez tych "skusenych rad" ku vsetkemu uvarenych na bajkach. Vyjadril som svoj nazor, ze E92 je lepsie auto s lepsou hodnotou za penaze nez stare 46tky a 39iny. A kokot sprosty sa tu bude nad objektivnymi faktami štartovať, argumentovať dieslom (???) a tvrdit, ze M si kupuju len kokoti ako on, co na tom spravia 300km rocne. Teda keby na to mali, zejo..  Vyfakuj.
 Vyfakuj.kkt1 napísal:ehm ale uz by som si E46 M3 ako daily nekupilMko si na daily kupi len kokot, to je auto do garaze na potesenie duse a na 3000km

ice.blade napísal:ehm ale uz by som si E46 M3 ako daily nekupil