... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:raz na strednej .... dosmrti si to neodpustim. bol som najebany hrozne a zaspal som. sa na druhy den somnou ani nebavila, vlastne doteraz sa nebaviurcite "vdaka", To je nepodstatne kebyskovanie. Podstatne su napriklad take brain-wormy, ako ked si mal 21, plnu hlavu vlasov, plodnik fungujuci na rozkaz, a slusne dievca -preto slusne, ze ta nezavola domov na jebacku ale "opravit pocitac", ta zavola domov a ty si naozaj myslis, ze ides opravovat pocitac, tak ukaz ten notebook... a ona pozera, ze aha, tak asi role play, tak si nieco vymysli rychlo, ze nejde jej hlasitost nastavit... tak jej to ukazes...a ona ze ide sa do kupelne umyt..a ty to pochopis, ze cas ist domov, tak jej povies teda ahoj. a nedojde ti to 15 rokov kym ju nahodou nestretnes a nepovie ti, ze si nechapavy chuj...
"bobor na co myslis, preco nespis o druhej rano, zas myslis na robotu..!?"... hej hej, na robotu...
mohol som jej ukazat najlepsie 3 minuty jej zivota!
Abyssko napísal:Idem to popozerať, Douglas počujem prvý krát v zivote
boborjelotor napísal:akože teraz fakt uznávam, že ty máš zmysel pre vtipbobrovecka financna policia robila na zivnost jeden 9 mesacny projekt a uplatnila si pausalne vydavky a odvody si plati aj dobrovolne nad ramec povinnosti aby sa mohla teraz kludne prihlasit na urad prace, kedze teraz ma prazdniny, predtym robila ako zamestnanec v Rakusku a predtym 10 rokov ako zamestnanec 2x prestriedany na Slovensku a v Nemecku, a predtym predala podiel v zadlzenej firme za 0 eur ktora sa pred 2 rokmi predala za 9 milionov a bober by za ten podiel mohol k rustikalnej vile prikupit aj susednu hydinaren a na pablove danove vydavky by sa dival ako doktor na fotky oleja a filtrov. ale kedze co by bolo keby nie je moja oblubena hra, tak sa takymi myslienkami trapim len zhruba 3x do mesiaca.
jo, a bober chcel zaplatit dan z predaja nehnutelnosti pred 2 rokmi a danovy urad odmietol! nie preto, ze by bol bober tajny agent SIS ako naznacuje rozpravkar Hans Christian Undersen, ale preto, ze bober police nejak nepochopil vyklad zakona, ze nemusis nehnutelnost vlastnit 5 rokov, ak si ju zdedil aby si neplatil dan.
este nejako pomozem? zdravotny zaznam by si nechcel?
pablohablo napísal:Ja vzdy pri takychto historkach rozmyslam co som robil kurva zle? Alebo si ti ludia vymyslaju alebo co a potom si spomeniem na jednu situaciu, ked som nastupil na VS, hend prvy tyzden som bol dohodnuty s kamosom, nadiktoval cislo izby a samozrejme som sa netrafil. Otvorila mi nejaka pekna slecna len v uteraku po sprche, ja samozrejme v soku som nevydal ani zvuk lebo vsak dopice bezne ti highclass otvara naha..., tak sa rovno spytala vidiac aky som "strateny" ci nechcem ist dnu. A presne odtialto je to historka nevhodna pre deti, lebo ja kokot jebnuty som zo seba vypustil, ze som sa musel pomylit a siel prec... Druhykrat zase s kamoskou sam na izbe u nej (cosi sme riesili a potreboval som nejake papiere podpisane od nej), tak jasne ze kokotovi nedoslo ze vyhra nie su tie podpisane lajstra a nahodena asi tiez nebude kvoli tomu, ze je "utorok". Tretikrat to skusala dalsia, ale to uz som mal 3mesacne dieta a to mi uz konecne sice doplo kam to smeruje, ale tu uz som si bol isty, ze pripadne negativne dosledky mi za to nestoja.ahahahaaaa, ano s tym pocitacom sa mi to raz stalo, a vo vyssom veku, zavola ma pred statnicami ze nejde jej wifi, prides kuknes co ojebavas, secko ti ide, dovi.. po rokoch kukas do plafonu vecer s manzelkou v posteli a premyslal ako si mohol byt az tak jebnutyale druhy raz uz nie, teda mozno, kamosova segra ma strasne volala z chaty aby sme isli k nej domov po daco, ja vravim nejdem mne je tu dobre a ona furt furt furt, a ty sa len chces upratat dobre. Alebo ked ta kolegyna opakovane vola ze by si jej nieco pomohol do skladu najst, tak dobre, kuknes sak hej tu to mas ty pica slepa, waaaait a minute, I know this game. Alebo ti na brigade v zahranici kamaratka strasne chce ukazat ich ubytko, a ty ne ved mam take iste nezaujma ma to, a ona furt, pod sa pozret so mnou. Ale missol som jednu trojku mozno dve, to sa skor snazim vytlacit z pamate, nie tie v ziackej knizke, nechcem sa ani len opytat retrospektivne slecien/dnes uz vydatych zien ako to vlastne bolo. Ale ano, toto su vacsie kokotiny ako cast z 9 mega zodrata 25+14% danou a skratena o BSM, nastastie som pred chomutom dobre zodral plodnik tak to az tak cloveka netrapi
kkt1 napísal:No a ked sa moc neponahlas so zenenim a pockas s tym po 30tke tak si jak vesiak na kurvyAle prosimta, sak zenske su nadrzane vsetky do jednej. Staci aby bola nejaka dlhsie sama a ked v tebe zacitia alfasamca tak ti idu odtrhnut ruky.
Tento svet sa ti otvori az neskor, v 16tich to vedia len najvacsi gangstri zo strednej co miesaju vodku na diskotekach, ale v 20-25 sa karta obrati a do popredia sa dostanu ti "trosku luzri" zo strednej ktori sa za ten cas dost vypracovali a zacina byt pre zenske pokolenie iste, ze toto je samcek ktoreho potrebujem. Takze ak nevyzeras ako vomack, trochu na sebe pracujes a nesmrdis tak so zenskymi nemas absolutne ziadny problem v ziadnom veku