... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:no Undy lebo tvoje youtub videjka teda silne obohacuju ludstvo
undy napísal:No snad mi nebude nejaky zakomplexovany kokot diktovat, co si davam na svoj YT kanal.No, ak nie si kokot, ako chceš nazvať tú zmlatenu ženu a rozbité zavaraniny, ktoré ti po veceroch pomaly chystala... snáď si aspoň ušetril deti, ak si schopný sa rozmnožovať... možno len to zvládneš, zatiaľ tomu dosť veci nasvedčuje. Myslíš si, ako si ohromne vtipný a trefny vo svojich komentoch a uniká ti, že zo seba robíš uboziaka, ktorý dokáže len nadávať a urážať iných. A ani to, bohužiaľ, nie poriadne😶 Takých hrdinov tu už bolo, ale keď príde k niečomu, tak by sa zasrali až do drevák, keby nemali ponožky až po kolená. Takto tomu už lepšie rozumieš? Nakoniec ti ešte prezradím niečo, čo pred tebou tvoji blizky zatajili- je priepastny rozdiel medzi tým, za koho sa považuješ a čím ozaj si. Niekoľko strán sa tu už donemoty tocis okolo nejakej cinskej picoviny, ktorú si prerobil, aby mala lepší cutoff-heureka, gratulujem. To isté som urobil cca v 2018,keď som prehadzoval svetlá za LED, bohužiaľ mi nedošlo, že o tom treba urobiť video o ôsmom dive sveta-posuniem parabolu a svetlo svieti inak, dpc to musím ukázať svetu. Nemusel si, stačilo spýtať sa ma. Na rozdiel od teba, ja som to meral aj luxmetrom a nijako som sa s použitým materialom nedostal len tesne nad kvalitnú halogenku, myslím tým svietivosť, nie blahoreceny cutoff s modrým ohranicenim, kvoli ktoremu boli LEDky vlastne vymyslené.