... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Stary, zaloz si ty nejaky kanal, kde bude stream ako servisujes auta a vkuse pri tom nadavas na vsetko a la Melisko a nahradis tym moj najoblubenejsi YT kanal,.Boha vsak to musis zhltnut ako seriu mandarinkara.. Dost dobre je vymena filterboxu za hrusku kedy nemeria IAT diagnostikou aby to malo nejaky zmysel, ale IR teplomerom teplotu plastov pod kapotou. Ale to by bolo na toho kokota malo. Takze meranie nic hovoriacej teploty plastov so seriovym sanim je za sucha, a hruska za lejaku. Perfektne podmienky pre merania. Ze by zmeral zrychlenie, keby aspon appkou v mobile to nie, iba to tam turuje do 6000 a aj z videa vidis, ze to auto stoji na mieste.. ako keby malo za sebou 6 tonovy vozik. Ale dobre dobre.. top z toho videa je meranie teploty IR teplomerom na lestenom reflexivnom povrchu, to ma uz vyplo.
13°C! Aj ked ambient je 20+.. zazrak ty kokot, hruska perpetuum mobile, podchladzuje sanie pod okolie. Este ma v tom cinskom teplomere nastavenu emisivitu pre cierne matne povrchy.. ´chjo.
Killo napísal:(Tatko ked kupoval fabiu na rychlo, tak ju zobral z firmy co robi s plechmi. Casom sme zistili, ze motor bol opravovany, podpaleny ventil a vyhoreny kat. To je tak, ked si firma kupi HTPcko, nalozi to ludmi, zapne za to vozik s plechmi a leti na montaz. To mi napadlo len ako paralela s tymi obmedzeniami).