... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Markusso napísal:a mne kavu kto spravi??
Mishroom napísal:Smajdova manka ma nespreso?
upir156 napísal:
Jo, si píš, že má. A jaké
upir156 napísal:Chlapi kde má E91 odtokové listy, chcel by som ich prefuknut, mal som rozobrany kvôli tomu kufor, asi som slepí, lebo som nič nenašiel. Strešné nemám.
local napísal:
predvcerom som bol u zdenka, bol tam pan s vodnym chladenim baterky na E91, to si bol ty? jak ne, tak sprav DYI nech sa vsetci poucime. nespresso spravim.
Mishroom napísal:
Tak to jej musim zavolat
local napísal:
predvcerom som bol u zdenka, bol tam pan s vodnym chladenim baterky na E91, to si bol ty? jak ne, tak sprav DYI nech sa vsetci poucime. nespresso spravim.
upir156 napísal:No ja som bol u neho na registráciu novej baterky (šedá E91) minulý týždeň. Teda sa mi zdá, že začiatkom minulého týždňa to bolo.Hadam by Zdeno vedel povedať, či sme tam boli naraz.
Inak tiež mám v oblasti batérie sem-tam trošku vody a za boha neviem, kadiaľ sa tam môže dostať. Už ma aj napadlo, že to môže ísť cez to odvetrávanie, čo je pri baterke.
local napísal:
Tak to potom nie, ale nechapem ako tam mohlo natiect tolko vody, vidim ze to je nejaka bezna zalezitost... vidim ze kombi BMW nejako idu... mna napadlo ci nahodou nie cez viko palivovej nadrze, cez odvetranie predsa nema ako, to usti smerom dole, nie?