... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

maniaczv

otazka TP

Streda, 7. Januára 2009, 16:32

cawte no stal som sa treti majitelom na svk e36 a proste podla vin sedi vsetko az na karoseriu vlastne je to coupe ale v tom krepom tp to je ako sedan a mal to tak aj ten predomnou prihlasene a aj ten pred nim sak to nieje normlane da sa to dat dako doporiadku ? ci mam len dufat ze si to nevsimnnu jaj vzdy kukam kadeco len tieto texty poriadne neprestudujem :(

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Januára 2009, 16:42

ak sa nemylim , mas tam napisane SEDAN AA , myslim ze to znaci coupe ... mam to na e30 takisto tak

maniaczv

Streda, 7. Januára 2009, 16:52

ano mas pravdu mam ze aa sedan takze vlastne je to v poriadku ? :) dik za odpoved

alfi666

Streda, 7. Januára 2009, 17:12

Obaja mate domrvene technicaky ;)

Aj ja mam AA SEDAN ;)

No a to co mozes urobit, je to, ze poziadas BMW aby ti podla VIN-ka potvrdili, ze tvoje auto je COUPE a ze si ho doma neprerobil ty ;)
No a potom zajdes na obvodny urad dopravy a tam sa s tetou porozpravas, ze aky mas problem a zrejme, ze pri prihlasovani auta niekto nieco domrvil, tak potrebujes vystavit novy TP ;)

PS: na tvojom mieste by som to doriesil, lebo kazdy zeleny muzicek, co sa zle vyspi ta bude zato kefovat ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

maniaczv

Streda, 7. Januára 2009, 17:20

jaj ****** ok dikes

a to s tym prerobenym ako myslis ? tak z coupe prerobene na sedan ? :D:D:D:D

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Januára 2009, 17:22

mne nato este ani raz nic neohovorili a uz som s coupeckom stal 2x

alfi666

Streda, 7. Januára 2009, 17:23

maniaczv napísal:
jaj ****** ok dikes

a to s tym prerobenym ako myslis ? tak z coupe prerobene na sedan ? :D:D:D:D

No kedze mas realne coupe a v papieroch sedan, tak zeleny muzicek si bude mysliet, ze si zavaril zadne dvere :D ... cize sedan prerobeny na coupe ;)

alfi666

Streda, 7. Januára 2009, 17:24

dodoIPD napísal:
mne nato este ani raz nic neohovorili a uz som s coupeckom stal 2x

Dodo ;) to preto, lebo ta mali za co j.bat a nemuseli za zaoberat technicakom :D
Ale ked si nenajdu nic ine, tak ver mi, ze pride na rad aj toto ;)

maniaczv

Streda, 7. Januára 2009, 17:27

to by som uz aky chuj bol :D:D no ale kazdopadne treba to dat dako do normalu skusim z prace skocit do bmw co mi nato povedia :( podla vin je to coupe ale v TP Sedan ach boze daj mi silu....

Pežot

Streda, 7. Januára 2009, 18:14

Toto mám aj ja na TP od 5dverového hatchbacku :lol: :lol: :lol:

Takisto tam mám SEDAN AA ale, že podľa policajného počítača je ten typ vozidla iba pod týmto druhom karosérie.

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 7. Januára 2009, 20:48

Chalani!!!!

co sa plasite, este som nepocul ze by policajt niekoho zdrbal za to ze ma nieco napisane v technicaku, a uz vobec nie taka blbost ako sedan alebo coupe.... Boze moj, chytam sa za hlavu ked to citam. Rocne jazdim 30 tkm takze nejake kontroly ma odchytia ale ze by sa drbali s takymi p***nami som este nezazil. Proste kaslite na to.. a NEMAJTE ZBYTOCNE PARANOJE

maniaczv

Streda, 7. Januára 2009, 21:08

v podstate mas pravdu ok chlapi LOCK
len som sa chcel informovat ... lenpsie sa pytat a par minut byt blby ako sa nepytat a byt blby stale :D:D:D niekedy som to uz cital

LOCK tuto temu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných