... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Oldman
Autor témy
Auto: E46 325 TI, E46 320i
Kraj: Žilinský

OT-ečkárenie v inzercii!

Streda, 18. Júna 2008, 05:46

Žiadam moderátorov inzercie aby dôsledne využívali svoje právo pri presadzovaní pravidiel.Ďakujem
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Streda, 18. Júna 2008, 08:11

uz som to premazal :wink:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Oldman
Autor témy
Auto: E46 325 TI, E46 320i

Streda, 18. Júna 2008, 08:39

TiTAN napísal:
uz som to premazal :wink:
Titan,to ale nie je jednorazová záležitosť,to stále niekoho svrbia prsty na klávesnici. Nepredávam,nepíšem,nekupujem ,nepíšem,kupujem, píšem SS alebo na iný kontakt,je tak ťažké to pochopiť? Čo sa tu niekedy deje to je ako v osobitnej škole!
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Streda, 18. Júna 2008, 09:15

Miky e30 napísal:
Titan,to ale nie je jednorazová záležitosť,to stále niekoho svrbia prsty na klávesnici. Nepredávam,nepíšem,nekupujem ,nepíšem,kupujem, píšem SS alebo na iný kontakt,je tak ťažké to pochopiť? Čo sa tu niekedy deje to je ako v osobitnej škole!

njn moderatorov je tu dost snazime sa to eliminovat ale niekedy sa nestiha :idea: a spravanie niektorych ludi neovplyvnis :cry:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

zednik

Streda, 18. Júna 2008, 14:50

nedalo by sa spristupnit povolenie na menenie resp mazanie prispevkov osobou/uzivatelom ktory podal inzerat? Niečo ako šef na svojom piesočku, ale len v inzercii...., mozno som napisal blbost, len sa pytam

barabas

Streda, 18. Júna 2008, 18:22

TiTAN napísal:
njn moderatorov je tu dost snazime sa to eliminovat ale niekedy sa nestiha :idea: a spravanie niektorych ludi neovplyvnis :cry:

su tam dvaja + ty;)

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Streda, 18. Júna 2008, 20:19

V pracovne dni od 8:30 do 17:00 son na fore. Budem sa snazit moderovat to, resp vojna proti OT.

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Streda, 18. Júna 2008, 20:53

ale mierne s tou vojnou proti OT, lebo v poslednom čase sa tu nejako rozbehlo zamykanie a mazanie

Diablo

Streda, 18. Júna 2008, 21:01

ako píšeš niekoho proste svrbia prsty, niekto sa nudí a niekto chce byť vtipný alebo zaujímavý. Je to problém ktorý riešime, čo je mimo medzí to sa vymaže. Zásadne sú to jedny a tí istý ludia, ktorým to robí dobre a niektorými hláškami si masírujú svoje EGO. A prevažne sú to ludia, ktorí sa nezúčastňujú zrazov a využívajú anonymitu fóra.
ola ola emtroáááá

Diablo

Streda, 18. Júna 2008, 21:12

TiTAN napísal:

asi tak, ono nerobili sme klub pre to, aby sme tu furt museli upratovať.
neradi mažeme, ale niektorým ľudom proste niet radi.
Boli by všetci ludia normálni a trošku by chápali o čom klub je, tak by sa moderovať vôbec nemuselo.
Ono s rastúcim počtom anonymných ľudí resp. ludí ktorý nepatria do rodiny sa musia čas od času sprísnit pravidlá a trochu pritvrdiť. Terajšie pravidlá sú dobré, len ludia ich majú niako na háku. Miky máš pravdu, dozrieme na to :wink:
ola ola emtroáááá

m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Streda, 18. Júna 2008, 21:37

vsetci na to negativny pohlad.. neda mi to nereagovat, ale niekedy to OT v inzercii je dokonca napomocne k viacerim informaciam ci dokonca radam.. kolko krat sa mi stalo ze som otvoril inzerciu prv bordel ale potom som tam nasiel vsetko co ma zaujimalo, jednoducho obcas sa to dostane k takej hranici, ze pri precitani vsetkeho co tam bolo sa dozvie viac akoby chcel :wink:
zase neobhajujem nejako OT, aby sme sa pochopili
!!! Obrázok ???

Diablo

Streda, 18. Júna 2008, 21:43

to čo je k veci sa nemaže, skôr sa tu bavíme o príspevkoch typu: to je drahé, to nepredáš, pekná mrdka, dám ti za to polovicu a pod.
ola ola emtroáááá

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných