... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Ak sa totiž nenájde serózny kupec v rámci firmy, dajú ho do výkupu...

alfi666 napísal:podla toho, ze ci je to E39 alebo E60.... lebo myslim, ze E60 sa uz zacali v 2003 vyrabat
PiraTMB napísal:Preco si firma neda spravit znalecky posudok a od toho nestanovi cenu?

PiraTMB napísal:Do jazdeneho by som dal max 350 ale musi byt TiP ToP po1 majitelovi (nie firme)
a kupene na SR s komplet celou jeho historiou - ak viac tak potom uz len nove.
kamelot napísal:no ma uz dost kilometrov, turbo je stale povodne? tak tych 8000€ (max. 9tis. ak je v top stave) by som povedal vzhladom na to ze bolo jazdene vo firme...
Tomášik napísal:Uvažujem ponúknuť okolo 8K a uvidím. Nemyslím, že by im v dnešnej dobe ponúkol niekto viac, zvlášť nejaký bazárista.
pepo286 napísal:neviem kto bude tie ponuky zozbieravat .. ak nejaka sekretarka .. tak ju vezmi na rande .. alebo sa s nou nejako dohodni nech ti ocheckuje kto kolko ponuka ..
... proste s tym vydzubat
ale aj tak mi je divne (a je to smutne, no je to tak) ze firma v ktorej je sluzoba 530D radsej preda auto niekomu neznamemu za 8000 ako by ho predala zamestnancovi za 7900 ..
Keby to bola sekretárka, tak už je to poriešené
Teraz je totiž doba, keď sa šetrí aj na hajzlovom papieri, skresávajú nám všetky vymoženosti, čo sme kedy mali, takže presne ako píšeš, radšej bazáristovi za 8 ako mne za 7,5...