Ja som napisal do googlu bmw klub a vyhodilo mi to hned tento a registroval som sa
Inak co sa tyka klubov ... som zakladatel 4x4club.sk ... forum sme rozbehli este s jednym chalanom a uroven 300 uzivatelov sme mali tusim nejako za neceleho pol roka existencie ... tiez su offroadove ceske kluby , ale ...
HYRI ...

viem ako to co pises myslis , ale proste ked cistas tieto prispevky slovenske a ceske , kde sa lepsie citis ? ja osobne tu.
Tu su vsetci ako jedna velka rodina , ktora sa sem-tam poskriepi a potom zase udobri

na CZ forach do seba ludia furt len rypu, snazia sa ukazovat kto je lepsi a v com je lepsi ... je to naturou narodu a preto aspon ja sa citim lepsie tu a som rad, ze som spoznal novych ludi
Na 4x4club.sk som sa snazil, zlepsoval forum a potom ako admin som sa dockal len blbej kritiky a podobne...tak mi uz praskli nervy, skoncil som s offroadom a vymazal sa z tej stranky a rezignoval. Hlavne to bolo tym, ze sa aj medzi "starych" clenov - zakladu = kamosov co si rozumia zamiesali novi uzivatelia co to s prepacenim DODRBALI ! Tak bacha aby sa to nestalo aj tu

ludia su svine, ale som rad , ze som tu ... a snad ... "jeden z vas"