... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Re: nutný prepis? splnomocnenie... ? alebo ?

Pondelok, 9. Januára 2012, 12:27

bude mat problem aj ked ten debilko nebude mat dôkaz ze mu najebal prave on ? :wink:

danko2002
Auto: BMW 530D
Kraj: Bratislavský

Utorok, 10. Januára 2012, 00:45

Je úplne jedno či mu najebeš po tme pod lesom,alebo v kaviarni na obed.Ak ťa udá máš problém![/quote]

Matyson,to co hovoris je hlupost.
Dovolim si tvrdit,ze v tomto mam asi najvacsie skusenosti z Vas(aspon podla mna).
Ak ta uda,ano budes mat problem,ale pokial nema priamy dokaz alebo svedka na nejakej policii vyzaduju aj 2 tak ziadny problem mat nebudes lebo nema dokazy.
Proste bez dokazov nezmoze nic!
Ak ta aj uda policia ta bude vypocuvat,ale pokial ty popries,je to zacarovany kruh v ktorom vitaz si ty lebo oni nemaju co?
DOKAZY!

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Streda, 11. Januára 2012, 08:31

nebudem ti tu vypisovať moju minulosť,ale jeden dam.
sadam do auta a zrazu len kopu revu brzd aut,kuknem okolo seba a kuklači všade,no a doma som bol za 18mesiacov. :cry:
LEN NA ZAKLADE VYPOVEDE JEDNEHO POšKODENEHO BEZ AKEHO KOLVEK SVEDKA :!:
Ešte raz ani jeden svedok :!:
Nedostal moc.Počas vyšetrovania zmenil vypoved,že nič sa nestalo,bol to niekto iny.Tak to zopakoval aj na sude aj počas konfrontacie :!: :!:
Nepomohlo,odsudeny po 17mesiacoch na 18 mesiacov.

bramborak
Autor témy
Auto: e91 "07

Streda, 11. Januára 2012, 12:12

sme sa tu zišli podobní ludia tusim :D , ja som mal tiez opletacky, a isiel som skoro na tri roky, nastastie podmienka :evil: a rok som musel psychologovi chodit.. ale ja som nikomu nic neurobil,ani neukradol ani nic, len mi cosi našli,co sa berie vaznejsie u nas ako zabitie cloveka za volantom !
mlady sofer nebudem menovat ani kde radsej, presiel na prechode staru zenu, zdrhol preč odtial..., ona zomrela, a dostal ledva 2roky. je to normalne? :!:
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 11. Januára 2012, 12:26

wtf? zmenil vypoved ze sa nic nestalo a aj tak si dostal 18mesiacov? a to za co potom? ci len tak preventivne? alebo sa naozaj nieco stalo?

matyson

Streda, 11. Januára 2012, 13:23

SurrendeR napísal:
wtf? zmenil vypoved ze sa nic nestalo a aj tak si dostal 18mesiacov? a to za co potom? ci len tak preventivne? alebo sa naozaj nieco stalo?

:D sudca mu na súde povedal že či je na hlavu,dokonca sa mu vyhrážal,maník tvrdo tvrdil oni nič!
Sudca povedal že vypovedal učelovo v prospech nás!
Len jedno prvé tvrdenie proti a vidíš!Nikto nič nevidel nikto nič nepočul,absolútne nič neusvecovalo,jediný poškodený vypovedá v prospech,sud jebe na to.

danko2002
Auto: BMW 530D

Utorok, 17. Januára 2012, 22:50

Matyson nepoznam tvoj pripad ale je to nejake podivuhodne...ja som mal podobny problem a nebol som obvineny lebo nemal svedka takze nebolo vznesene ani obvinenie na mna...
Ale nehovorim na SVK je mozne asi naozaj vsetko,mozno mal dokaz napriklad kamerovy system aj to musis vediet kde to je a kde nie ked niekomu chces poriadne nalozit

matyson

Streda, 18. Januára 2012, 10:46

danko2002 napísal:
Matyson nepoznam tvoj pripad ale je to nejake podivuhodne...ja som mal podobny problem a nebol som obvineny lebo nemal svedka takze nebolo vznesene ani obvinenie na mna...
Ale nehovorim na SVK je mozne asi naozaj vsetko,mozno mal dokaz napriklad kamerovy system aj to musis vediet kde to je a kde nie ked niekomu chces poriadne nalozit

Nemali ani hovno,žiaden svedok,žiadna krv v aute a v lese kamera neni :wink:.

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Streda, 22. Februára 2012, 16:33

Nexcem sa vam tu vrrtat.....ale uz toto, co sa tu pise je dostatok dokazov o navadzani a podobne. Takze si zobrat z tejto temy to potrebne a rychlo ju dat na vymaz :-$ :wink:

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA

Streda, 22. Februára 2012, 17:07

bramborák:auto prepíš na seba ale poistku nemusíš.Poistitel auta a držitel nemusí byť tá istá osoba.Moj švagor má auto napísané na seba a poistku na mamu,ktorá je invalidná dôchodkyňa.Opýtaj sa hociktorého poisťováka.No a ako poriešiš brata,nechám už na tvoje uváženie...
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

bramborak
Autor témy
Auto: e91 "07

Streda, 22. Februára 2012, 20:13

uz prepisasi riesit, nebudem, chcem to rychlo predať, aj z tohto dovodu ale aj z inych dovodov. a riesenie to NEMÁ ziadne legalne, to si vela ludi nevie ani predstavit, čo to je,takto žiť, kontrolovat šroby na kolesach,ci ich nepovolil atd... :| ](*,)
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA

Streda, 22. Februára 2012, 20:33

Chlape,prajem ti silné nervy a chladnú hlavu!Nech ti táto blbá situácia dobre dopadne =;
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 23. Februára 2012, 08:56

bramborak napísal:
kontrolovat šroby na kolesach,ci ich nepovolil atd...

OMGGGGGGGGGG ](*,) ](*,) ](*,) ja by som mozno skusil este nejakeho externeho "pomocnika/ov" ktorych trosku podmastis a v case ked budes sediet doma (aj so svedkom, prečo asi :-" ) si toho hajzla niekde vyčíhaju a pokracovanie vety necham na fantazii kazdeho z nas :-({|= aj keby na teba padlo podozrenie, ked budes hovorit ze ty s tym nic nemas spolocne, ked tych co mu nalozia na jeho sprostu budku nechytia a nebude ZIADNY rukolapny dokaz tak by to malo byt v pohodke (a ked bude tato tema vymazana samozrejme :D)

Borisss

Štvrtok, 15. Novembra 2012, 13:42

Tato tema, to je riadny rock n roll toto :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných