... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BranoMW napísal:
tak potom si dajaky nadrozmerny....
ja, prve co skusam je priestor...a teda nastavim sedadlo vodica na seba a potom si sadnem za vodica.... v zadu potrebujem/pozadujem aspon 10 cm na kolena a aspon 5-7 na hlavu od stropu a pohodlne miesto na strany... toto vsetko X4 dava, dava navyse este o par cm viac priestoru ako F10 ... mam 178cm vysky a 90kg vahy... nechcem sa pri soferovani citit ako sofer autobusu, chcem sikovne obratne SUVko ktore ma dostatok priestoru...
BTW X6 nema ovela viac priestoru... presadni z jedneho do druheho hned za sebou (to som dnes robil). Je vsak pravda ze F15 viac priestoru dnu ma. ale ta mi pripada uz akoby som soferoval Aviu furgon... je to priestor ktory nepotrebujem, nieesom klastrofobik, ak by som bol, mal by som auto so stresnym otvorom...
miso_525d napísal:mne sa zda byt X4 brutalne draha, na to co to je. ked si das motor 3,0d a standardnu vybavu (cize aspon Mpaket, navi professional, LED svetla, koza, nejake asistenty, doplnky...) tak das za nu okolo 60 tisic, co je podla mna absolutne nehorazne.
bruno75 napísal:Nechcem flameovat, ale ma cenu davat do X-modelom M-paket? Ved je to iba o plastoch zvonku a zopar drobnostiach vovnutri...
U 5er, 6er, 3er, 4er je to samozrejme ine, ale u X by som za to tie prachy nedal.
voMacK napísal:U X-modelov by som ako zakladnu vec povazoval adaptive drive [resp jeho evkivalent podla modelu]. Aby to aj na ceste sa nejako spravalo a nie kolisalo ako jebnute.
Dogg88 napísal:sedeli sme s kamaratom z recesie dvaja v novom Samuraji na autosalone, tak to bola riadna sranda...po zatvoreni dveri som si nemohol nastavit sedacku. Takze podla mna su tieto male derivacie velkych aut na smiech...
bruno75 napísal:Nechcem flameovat, ale ma cenu davat do X-modelom M-paket? Ved je to iba o plastoch zvonku a zopar drobnostiach vovnutri...
U 5er, 6er, 3er, 4er je to samozrejme ine, ale u X by som za to tie prachy nedal.
miso_525d napísal:prave ja mam taky nazor ze Xkove modely bez M-paketu vyzeraju horsie, ako s M-paketom
dedo1 napísal:suhlasím s Mišom, pre mňa(nie že by to bolo na programe dňa) je pri kúpe noveho bmw min. vonkajší M paket vec ktorá jednoducho musí byť, nech to stojí 5k, ale radšej dať za auto viac. Posledne autá ktoré boli ako tak bez paketu boli e39/e46, potom je to neospravedlnitelné, a mám dojem že to soudruzi robia naschval. F10 bez paketu si kupi iba stravenkový kraľ.
tak to vidím ja
dedo1 napísal:preto som napisal ze ked kupujes auto za 80+k EUR. Aspon teda ja keby som daval za auto 80+ tak 5k hore dolu.... ale kedze to nie je v ziadnom pripade dohladna buducnost, tak moj nazor je pica