... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
fritolko napísal:Drak bol si v ziline ? Ludom tam totalne jebalo sa tam isli pozabijat aby si mohli sadnut do tej Osmickytak som sa bozil len na X5 dvakrat
BTW ta modra M850i davala riadne bomby z vyfuku
jalfons320 napísal:Chod si ju pozriet na zivo a este sa na nej povoz a potomta 8cka vyzera strasne gycovo (zrejme aby ulahodili arabom a cinanom), ale auto je to asi dobre...
bmw-fan-ke napísal:Golfu focusu konkuruje octavia, toto je nizsie mozno zvysena fabia daky tvariaci sa polocroover. aj octavia ma obycajnu napravu, ukaz mi auta na, resp. pod urovnou nizsej strednej ktore mali vzadu kotuce najma pri malych motoroch.. renolt 19? Xara? Astra? Pezot 306? Golf 3? Oct 1?Cena nebude dobrá, bude prehnana.
Scala chce konkurovat nižšej strednej triede golfu, focusu atď...
V roku 2019 prísť v tejto triede s bubnami je trapas a multilink mohol byť už standart.
Keď ho majú (multilink aj všetky 4 kotúče) i30, ceed, civic atd.... Komu chce konkurovať?
Ale Slováci si to určite kúpia lebo ich otec aj dedo mali škodovku a bola dobra, lacné diely atď..... Hlavne, že to má krásný displej a vrchný diel palubovky makceny.
Scala nemá ani laktovu opierku vzadu.
Staré auta z 90tych rokov nemali displeje ale mali 4kotuce a multilink.
Hold doba je taka...
jalfons320 napísal:Dizajnovo je 8 opulentne auto. Chyba mi tam troska pokory voci minulosti a dizajnovej cistoty. Take ze nemusi nasilu vyzerat ako nafuknuty mustang gt aby dokazalo svoju vynimocnost a silu. Menej je niekedy viac. Ale tak v dnesnej dobe diktuje trend azijsky dizajn.