... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dedo1 napísal:[/quote]O tomto sa mozme porozpravat na Nive, mozno Ti pomozem s vyberom
voMacK napísal:
bruno75 napísal:New X6 skutocne vyzera celkom k svetu, len aby jej image (zase) nezhodilo to, aky typ ludi bude na nej jazdit... "stara" X6 tymto dost trpela...
miso_525d napísal:mne sa new X6 paci, ale asi by som skor isiel do RR. za tu cenu, co bude X6, radsej si priplatim 15 a mam RR.
dedo1 napísal:No to možno preto, lebo ste ma nechali napospas alkoholu a popri tom neostal čas na normálnu debatu...
dedo1 napísal:No to možno preto, lebo ste ma nechali napospas alkoholu a popri tom neostal čas na normálnu debatu...
miso_525d napísal:najoblubenejsi stredoslovak na fore, pocuvaj ma sem. nestazuj sa ty, ze sme ta nechali na pospas alkoholu. to je tvoja vina, ze si sa kasal, ze ma upijes na smrt a dopadlo to opacne a to sme s Macom ani poriadne nezacali s tebou... keby po mna nedosiel taxik, tak neviem neviem![]()
dedo1 napísal:Ja som nikdy nič také nepovedal, aspoň čo si pamätám.![]()
A k téme, chvíľku som robil ako príjimací technik v nemenovanej pobočke tej druhej značky, a poviem to takto, pokiaľ má človek ešte aj iné auto stále k dispozícii, tak to nie je zlá voľba, pokiaľ ide, ide krásne, je to skvelé vozenie/aj keď nie pre mňa/,ale na moje pomery sa to dosť často kazí. Teraz akutálny RRS/RR je na tom kus lepšie, ale aj tak je to podľa mňa priekak na to, koľko tie autá stoja. To že všetko na stojí veľké prachy je druhoradé, ale pri tej obstarávacej cene, je to nič. Resp. by nemalo byť.
voMacK napísal:BMW 6 Series Gran Tourer rumored to arrive in 2017![]()
![]()
![]()
uz fakt nevedia, co so sebou...
http://www.bmwblog.com/2014/07/30/bmw-6 ... rive-2017/
auto111 napísal:Automobilky zarabaju casto vdaka "nezmyselnym" modelom. Ved napr. Porsche zacalo podstatne lepsie zarabat az na Cayenne.
A co som zachytil info tak BMW je na tom finance tiez dobre a zrejme ide o vysledok masivneho rozsirovania ponuky modelov.