... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jannci napísal:Odstráň si jedno slovo z podpisuDnes som siel do tesce a zastavil som na invalidoch. ale ta znackaa bola tak chujovo otocena, ze ked som prichadzal, bola z boku a nevsimol som si ju. Ked som sa vracal z tesca ulozim nakup a kde sa vzali, tu sa vzali pani prislusnici. vypitali si doklady a zamerne zdrziavali az prisli dalsi prislusnici, ktori si odfotili moje auto (aj ked nechapem, ved neni nic extra) Skoncilo to vyrozumenim, ze ma bude riesit DI.
Takze, ako sa vykrutim? Rozmyslal som nad osobou blizkou, lenze fotrovci nemaju vodicak ani jeden...
Jannci napísal:Dnes som siel do tesce a zastavil som na invalidoch. ale ta znackaa bola tak chujovo otocena, ze ked som prichadzal, bola z boku a nevsimol som si ju. Ked som sa vracal z tesca ulozim nakup a kde sa vzali, tu sa vzali pani prislusnici. vypitali si doklady a zamerne zdrziavali az prisli dalsi prislusnici, ktori si odfotili moje auto (aj ked nechapem, ved neni nic extra) Skoncilo to vyrozumenim, ze ma bude riesit DI.
Takze, ako sa vykrutim? Rozmyslal som nad osobou blizkou, lenze fotrovci nemaju vodicak ani jeden...
Jannci napísal:to neboli mestky, ale statny. a nepodpisal som nic. oni len proste odfotili auto zaparkovane na invalidoch. nic viac nic menej. nikto nevidel ze som tam to auto dal ja ani na fotke nebudem.