Čaute, mám na Vás dotaz lebo to niak na nete neviem nájsť Čo mi hrozí ak mám v aute diaľkové svetlá ktoré niesú schválené do cestnej premávky ? Ako by to mohli páni policajti zistit ?
este by si mohol definovat ze co to znamena neschvalene dialkove? daj fotku, alebo popis co tam mas , ak su to len silnejsie ziarovky, tak to imho skumat nebudu..
ak si ich prerobil kompletne, ze si vyrezal parabolu alebo podobne, tak mozu spravit to co pisali tuto vyssie :)
no tak myslim ze dialkove nebude nikto skumat, ba ani na STK, teda aspon u mna pri vstupnej kontrole kde kontroloval snad uplne vsetko, tak dialkove ho netrapili.. iba to ze ci a ako svietia stretavacie..
ak sa jedna o tie ziarovky co si dal link tak si ich daj v klude...este sa mi nestalo a ani som nepocul aby si ukazoval policajtom ake mas ziarovky...mozno by ich jedovalo keby si si dal xenonovu vybojku do hlavnych svetiel...ale toto...
diaľkové svetlá policajtov nejako moc netrápia, už len preto, že človek so zdravým rozumom ich nemá zapnuté keď ide niečo oproti, a preto sa nedá vytknúť, že nimi oslepuješ