... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pepo286 napísal:aj mne sa vidi .. v sobotu som fasol pokutu ze som pri bytovke parkoval zpolovice na travniku .. a nezda sa mi ze by sli meskaci len tak nahodou okolo .. aj z nepriamych poznamok flojda som vytusil, ze to mali asi hlasene ...
Max-Max napísal:najlepsie je, ze pan lepsivodic dal plusove hodnotenie niekomu, kto ho upozornil na radar.... ta ked som dobry vodic, nepotrebujem sa bat radaru, nie? sam seba bonzol, dilino.
nanuk napísal:jj je...zakazané bvšetko ktore ohlasuje radar
pepo286 napísal:
pepo286 napísal:ja mam na to stastie .. uz sa mi stalo asi 3x ze som presiel okolo hliadky co stopovala v protismere .. a potom som blikal protiiducim autam .. a samozrejme ze som zablikal aj mobilnemu radaru
... a minule vojdem do ulicky a oproti nejaka velka kktina a zapnute hmlovky (bola jasna noc) .. tak som mu zapol dialkove a MF (mal som kus blbu naladu) .. a ked to auto islo okolo tak kukam ze policajny nisan (ci co to maju za opachy) ..
To je tak, keď neostane na zakúpenie/prenajatie aj druhého boxu... a keďže Renault chodí vždy skôr, tak blokuje volne miesto a jeho vyhradene čaká na ich druhé auto. V konečnom dôsledku jednoduchý spôsob ako si lacno a efektívne poriešiť parkovanie v Petržalke, kde to je problém.
alfi666 napísal:Kokos.. na tej stranke stym parkovanim som nasiel vrchol debilnosti a zavistlivosti toho cloveka co to tam poslal...
http://3.bp.blogspot.com/_RC5TdT-vPzE/SZPcpr0jN2I/AAAAAAAABAU/lGxjKAfKB80/s1600-h/DSC_0937.JPG
Majitel ma zjavne dve auta a tomu debilovi co tam tuto fotku posielal sa zjavne nepacilo, ze ten majitel si dovolil zastat so svojim druhym autom na vyhradene miesto a pritom zastavil s prvym autom, na ktore ma vyhradene miesto vedla do boxu...
Zrejme tej neinteligentnej zavistlivej osobe nedochadza, ze keby tie auta aj vzajomne vymenil, tak tym ta dana zavistliva osoba nic neziska....
Este tam dopise takuto trapnost:Kód: Vybrať všetkoTo je tak, keď neostane na zakúpenie/prenajatie aj druhého boxu... a keďže Renault chodí vždy skôr, tak blokuje volne miesto a jeho vyhradene čaká na ich druhé auto. V konečnom dôsledku jednoduchý spôsob ako si lacno a efektívne poriešiť parkovanie v Petržalke, kde to je problém.
Povedzte mi... je uz toto normalne?? ... ja by som vedel takehoto zavistlivca prefackat nech sa uvedomi...
PS: majitela aut nepoznam a ani neviem kde to je, len ma zarazil vrcholny debilizmus prispievajuceho...![]()