... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Re: (ne)slušný vodič

Pondelok, 16. Februára 2009, 21:01

pepo286 napísal:
aj mne sa vidi .. v sobotu som fasol pokutu ze som pri bytovke parkoval zpolovice na travniku .. a nezda sa mi ze by sli meskaci len tak nahodou okolo .. aj z nepriamych poznamok flojda som vytusil, ze to mali asi hlasene ...

Známe veci toto :?

hrto777
Auto: E38
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 16. Februára 2009, 21:08

Ta stranka ,fakt chore :twisted: Aj so vsetkymi ludmi ,ktori s tym maju nieco spolocne To uz je co za napad...

Užívateľov profilový obrázok
nanuk
Kraj: Prešovský

Pondelok, 16. Februára 2009, 21:34

omg duševna invalitida ....omg to su dmnti....ked je plne pred tescom a na invalidovi je volne tak to nepichnem na chodnik ale tam... :evil: ..pritom je do Eckový Medak...určite ho nemá nejaký ktorý ledva prežije...tak tu pokutu si už zaplati..omg nech použivaju aj rozum...
i LOVE BMW
Obrázok

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 16. Februára 2009, 21:45

najlepsie je, ze pan lepsivodic dal plusove hodnotenie niekomu, kto ho upozornil na radar.... ta ked som dobry vodic, nepotrebujem sa bat radaru, nie? sam seba bonzol, dilino.

pepo286

Pondelok, 16. Februára 2009, 21:47

Max-Max napísal:
najlepsie je, ze pan lepsivodic dal plusove hodnotenie niekomu, kto ho upozornil na radar.... ta ked som dobry vodic, nepotrebujem sa bat radaru, nie? sam seba bonzol, dilino.

okrem toho .. po novom (ak sa nemylim, ak ano opravte ma) je upozornovanie napr. na radar blikanim porusenim cestneho zakona ...
E46 320D Touring 100kW (2001)

nanuk

Pondelok, 16. Februára 2009, 21:52

jj je...zakazané bvšetko ktore ohlasuje radar =D>
i LOVE BMW
Obrázok

pepo286

Pondelok, 16. Februára 2009, 21:56

nanuk napísal:
jj je...zakazané bvšetko ktore ohlasuje radar =D>

ja mam na to stastie .. uz sa mi stalo asi 3x ze som presiel okolo hliadky co stopovala v protismere .. a potom som blikal protiiducim autam .. a samozrejme ze som zablikal aj mobilnemu radaru
... a minule vojdem do ulicky a oproti nejaka velka kktina a zapnute hmlovky (bola jasna noc) .. tak som mu zapol dialkove a MF (mal som kus blbu naladu) .. a ked to auto islo okolo tak kukam ze policajny nisan (ci co to maju za opachy) .. =D>

barabas
Kraj: Žilinský

Pondelok, 16. Februára 2009, 22:18

kokotiny su to!!!
a takychto chytrakov co sedia za volantom raz za cas a myslia si ze su neviem aki soferi, uz vidim ako z nich, nikto nikdy neporusil ziaden predpis!

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Pondelok, 16. Februára 2009, 22:27

pepo286 napísal:

paja kedysi predavala ;)
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

nanuk

Pondelok, 16. Februára 2009, 22:29

pepo286 napísal:
ja mam na to stastie .. uz sa mi stalo asi 3x ze som presiel okolo hliadky co stopovala v protismere .. a potom som blikal protiiducim autam .. a samozrejme ze som zablikal aj mobilnemu radaru
... a minule vojdem do ulicky a oproti nejaka velka kktina a zapnute hmlovky (bola jasna noc) .. tak som mu zapol dialkove a MF (mal som kus blbu naladu) .. a ked to auto islo okolo tak kukam ze policajny nisan (ci co to maju za opachy) .. =D>

fuuha nechcel by som...ale ved ten new zakon je uplne odveci :-& šak to si len auta zničime...jak za trest ...40 po dedine omg.. :|
i LOVE BMW
Obrázok

alfi666

Pondelok, 16. Februára 2009, 22:44

Kokos.. na tej stranke stym parkovanim som nasiel vrchol debilnosti a zavistlivosti toho cloveka co to tam poslal...
http://3.bp.blogspot.com/_RC5TdT-vPzE/SZPcpr0jN2I/AAAAAAAABAU/lGxjKAfKB80/s1600-h/DSC_0937.JPG
Majitel ma zjavne dve auta a tomu debilovi co tam tuto fotku posielal sa zjavne nepacilo, ze ten majitel si dovolil zastat so svojim druhym autom na vyhradene miesto a pritom zastavil s prvym autom, na ktore ma vyhradene miesto vedla do boxu...
Zrejme tej neinteligentnej zavistlivej osobe nedochadza, ze keby tie auta aj vzajomne vymenil, tak tym ta dana zavistliva osoba nic neziska....
Este tam dopise takuto trapnost:
To je tak, keď neostane na zakúpenie/prenajatie aj druhého boxu... a keďže Renault chodí vždy skôr, tak blokuje volne miesto a jeho vyhradene čaká na ich druhé auto. V konečnom dôsledku jednoduchý spôsob ako si lacno a efektívne poriešiť parkovanie v Petržalke, kde to je problém.

Povedzte mi... je uz toto normalne?? ... ja by som vedel takehoto zavistlivca prefackat nech sa uvedomi...

PS: majitela aut nepoznam a ani neviem kde to je, len ma zarazil vrcholny debilizmus prispievajuceho... ](*,) ](*,)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

nanuk

Pondelok, 16. Februára 2009, 22:50

to som widel :| omg to je iný debil :shock:

](*,) ](*,) ](*,)
i LOVE BMW
Obrázok

Pežot

Pondelok, 16. Februára 2009, 22:51

No bože :roll:
Ten prispievajúci je blb #-o
Ale s časti má pravdu, pretože u nás má sused autoškolu a parkuje s firemnými autami na boxoch pri dome (pričom jeden inštruktor má prenajatý box) a majiteľ garáž ;)

pepo286

Pondelok, 16. Februára 2009, 22:52

alfi666 napísal:
Kokos.. na tej stranke stym parkovanim som nasiel vrchol debilnosti a zavistlivosti toho cloveka co to tam poslal...
http://3.bp.blogspot.com/_RC5TdT-vPzE/SZPcpr0jN2I/AAAAAAAABAU/lGxjKAfKB80/s1600-h/DSC_0937.JPG
Majitel ma zjavne dve auta a tomu debilovi co tam tuto fotku posielal sa zjavne nepacilo, ze ten majitel si dovolil zastat so svojim druhym autom na vyhradene miesto a pritom zastavil s prvym autom, na ktore ma vyhradene miesto vedla do boxu...
Zrejme tej neinteligentnej zavistlivej osobe nedochadza, ze keby tie auta aj vzajomne vymenil, tak tym ta dana zavistliva osoba nic neziska....
Este tam dopise takuto trapnost:
To je tak, keď neostane na zakúpenie/prenajatie aj druhého boxu... a keďže Renault chodí vždy skôr, tak blokuje volne miesto a jeho vyhradene čaká na ich druhé auto. V konečnom dôsledku jednoduchý spôsob ako si lacno a efektívne poriešiť parkovanie v Petržalke, kde to je problém.

Povedzte mi... je uz toto normalne?? ... ja by som vedel takehoto zavistlivca prefackat nech sa uvedomi...

PS: majitela aut nepoznam a ani neviem kde to je, len ma zarazil vrcholny debilizmus prispievajuceho... ](*,) ](*,)

presne toto som tam aj ja kukal .. a tak isto som sa nad tym pozastavil .. ze ked uz toto tam daju, tak to je riadne v <i> .. cista zavist ..
to ako keby som ja obvinoval susedov ze chodia do roboty na 6tu .. a prichadzaju o 3tej ked je este volne prakovisko .. ale ja ked pridem o 6tej (bo chodim na 9tu) nemam kde zaparkovat ... OMG

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 16. Februára 2009, 22:53

Stranka je debilna a rovnako aj cely princip takehoto bonzovania, no parkovanie "cez ciaru" tak ze clovek zabera dve miesta hodne vytaca aj mna.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 252 neregistrovaných