... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackMW napísal:
ano suhlasim, logo by malo patrit tebe. ty si spravil najviac, vytvoril si logo, stranku, z vlastneho si financoval hosting.
ja byt Titan tak to tu vypnem na dva dni, mozno sa potom zobudite..
Kraken napísal::lol: jaké hádky kôli vlajočkám
Veď dajte dajaké dobré návrhy, potom sa treba dohodnúť s titanom, schváli sa to a môžete si vyrábať, len proste treba niečo oficiálne klubové a nie že každý bude mať iné vlajky. Treba to riešiť s Titanom, on je tu šéf, on tu na tom roky makal a stále maká. Ja by som bol rád keby tam bol ten náš klubový znak a pod tým nápis http://www.bmwklub.sk, tak ako sú nálepky na sklo. Ak poznáte niekoho kto to vie urobiť za dobré peniaze tak dajte kontakt titanovi, teda ak sa mu to bude chcieť riešiť teraz. Len proste ak sa to má robiť oficiálne tak jednoznačne netreba obchádzať vedenie.
Kraken napísal::lol: jaké hádky kôli vlajočkám
Veď dajte dajaké dobré návrhy, potom sa treba dohodnúť s titanom, schváli sa to a môžete si vyrábať, len proste treba niečo oficiálne klubové a nie že každý bude mať iné vlajky. Treba to riešiť s Titanom, on je tu šéf, on tu na tom roky makal a stále maká. Ja by som bol rád keby tam bol ten náš klubový znak a pod tým nápis http://www.bmwklub.sk, tak ako sú nálepky na sklo. Ak poznáte niekoho kto to vie urobiť za dobré peniaze tak dajte kontakt titanovi, teda ak sa mu to bude chcieť riešiť teraz. Len proste ak sa to má robiť oficiálne tak jednoznačne netreba obchádzať vedenie.
BMino napísal:najprv pises, ze klub nefunguje a o par riadkov nizsie, ze klub vyraba niake veci
a herri13 akoze nechape?tomu ani ja nechapem
...
a ze nedali vediet, tak na co ste tu moderatori, mate sledovat forum, ci uz mate nosy tak vysoko, ze nevidi na monitor?
herri13 napísal:Stalo sa uz sme sa zobudili, otvorili ste nam oci, diky![]()
![]()
chembos napísal:a nespravil som najviac, da sa povedat ze som nespravil nic
alfi666 napísal:Ako velki klubaci ste napriklad mohli mysliet nato, ze zakomponujete do vyrobnej ceny vlajky trebars symbolickych 50 centov ktore ste napriklad mohli darovat na platenie hostingu pre tuto stranku....
BlackMW napísal:ano presne, ti co nespravili nic, ti najviac <>uju,
tak teraz uz viete ze OZ zaniklo kvoli takym ako vy..
mno vidim ze toto nikam nevedie, seru na vas du domu..