Zdravim, este nic nie je iste a uz vonkoncom neviem ani presny datum, ale aby som si mohol spravit pripadny plan potreboval by som vediet jednu vec. Situacia je nasledovna: Ja som v Bratislave, mozne buduce auto je v Poprade, ja sa do aut vyznam ako blondinka do novej pracky. Z tohto dovodu by som potreboval ochotneho cloveka z Popradu ci velmi blizkeho okolia, aby mi robil sofera a hlavne zhodnotil technicky stav predavaneho auta. Bojovy plan by bol nasledovny:
1) V nejaky den priletim z Bratislavy do Popradu.
2) Dotycny ma vyzdvihne na letisku a pojdeme na miesto urcenia.
3) Prehrabe cele auto, ci technicky stav odpoveda veku a urci pripadne problemy (clovek s notebookom a diagnostikou by bol uplne terno).
4a) Ak by auto bolo OK a ja by som ho vzal, tak moze poradit s prepismi a ja by som sa s novym autom odviezol uz sam do BA.
4b) Ak auto nebude OK a budem musiet ist nejako do BA, tak ma clovek moze hodit, kam si budem ziadat (letisko, vlakova stanica, hotel, ...).
Samozrejme zaplatil by som kompletne vsetky naklady palivo a aj nejaku smotanu navrch, podla dohody. Pokial by som mohol byt taky smely, ze by som si este aj mohol vyberat, poprosil by som nejakeho cloveka, ktory naozaj do toho vidi a najlepsie ma aj skusenosti s E38, cize na nieco chnapne, potoci, popocuva a hned vie. Spocitat, ci ma auto styri kolesa, jeden volant a ci sa daju zatvorit dvere, viem aj ja

. Presne podrobnosti by sa samozrejme este s velkym predstihom oznamili, ak by k tomu vobec doslo. Este raz upozornim, ze mi ide v prvom rade o technicku podporu pri kupe auta, nez o robenie taxikara.
Je tu niekto taky?
(Pripadne plan B -- uhovoril by som predavajuceho, nech ma pride vyzdvihnut na letisko a on by ma odviezol az k niekomu a niekam. Nechcel by som vsak ist na nejaku prehliadku do oficialneho servisu a stat v rade a objednavat sa. Najlepsie taka kamaratska prehliadka "za domom" od znaleho cloveka. Cize ak by tu bol aj niekto takyto, tiez sa moze prihlasit.)