... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

zoom
Autor témy
Auto: Jeep Grand Cherokee
Kraj: Bratislavský

Nasiel by sa niekto v Poprade na asistenciu pri kupe auta?

Streda, 17. Júna 2009, 19:32

Zdravim, este nic nie je iste a uz vonkoncom neviem ani presny datum, ale aby som si mohol spravit pripadny plan potreboval by som vediet jednu vec. Situacia je nasledovna: Ja som v Bratislave, mozne buduce auto je v Poprade, ja sa do aut vyznam ako blondinka do novej pracky. Z tohto dovodu by som potreboval ochotneho cloveka z Popradu ci velmi blizkeho okolia, aby mi robil sofera a hlavne zhodnotil technicky stav predavaneho auta. Bojovy plan by bol nasledovny:

1) V nejaky den priletim z Bratislavy do Popradu.
2) Dotycny ma vyzdvihne na letisku a pojdeme na miesto urcenia.
3) Prehrabe cele auto, ci technicky stav odpoveda veku a urci pripadne problemy (clovek s notebookom a diagnostikou by bol uplne terno).
4a) Ak by auto bolo OK a ja by som ho vzal, tak moze poradit s prepismi a ja by som sa s novym autom odviezol uz sam do BA.
4b) Ak auto nebude OK a budem musiet ist nejako do BA, tak ma clovek moze hodit, kam si budem ziadat (letisko, vlakova stanica, hotel, ...).

Samozrejme zaplatil by som kompletne vsetky naklady palivo a aj nejaku smotanu navrch, podla dohody. Pokial by som mohol byt taky smely, ze by som si este aj mohol vyberat, poprosil by som nejakeho cloveka, ktory naozaj do toho vidi a najlepsie ma aj skusenosti s E38, cize na nieco chnapne, potoci, popocuva a hned vie. Spocitat, ci ma auto styri kolesa, jeden volant a ci sa daju zatvorit dvere, viem aj ja :smile:. Presne podrobnosti by sa samozrejme este s velkym predstihom oznamili, ak by k tomu vobec doslo. Este raz upozornim, ze mi ide v prvom rade o technicku podporu pri kupe auta, nez o robenie taxikara.

Je tu niekto taky?

(Pripadne plan B -- uhovoril by som predavajuceho, nech ma pride vyzdvihnut na letisko a on by ma odviezol az k niekomu a niekam. Nechcel by som vsak ist na nejaku prehliadku do oficialneho servisu a stat v rade a objednavat sa. Najlepsie taka kamaratska prehliadka "za domom" od znaleho cloveka. Cize ak by tu bol aj niekto takyto, tiez sa moze prihlasit.)

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Re: Nasiel by sa niekto v Poprade na asistenciu pri kupe auta?

Streda, 17. Júna 2009, 20:37

ta E38 ma byť akože z PP ??? ked tak skus oslovyť chlapika z nickom "duri750i" ak bude ochotný a bude mať čas tak sa na tom prevezie a popočuva.kedže sa na tom vozí tak bude vedieť ako to ma isť a kde to má klepkať a vrčať a veci tomu podobné. Ak samozrejme ta E38ma nieje prave od neho :-k :lol: :lol: hodne štastia :wink:

Ahmed
Auto: BMW

Streda, 17. Júna 2009, 20:55

Neviem preco ale mna si hned Ty napadol 8)
A zeby Duro predaval svoju 750i? vyzeral s nou spokojny :shock:
Speed means freedom of the soul.

zoom
Autor témy
Auto: Jeep Grand Cherokee
Kraj: Bratislavský

Streda, 17. Júna 2009, 21:12

Diky za tip, ale kedze je to na dlhsie lakte, este si pockam, kym sa niekto neprihlasi dobrovolne. Nerad otravujem ludi, ze "dostal som kontakt, a teraz si zober dovolenku a pod ma vozit hore dole po meste". Taktiez mozem upokojit vasu zvedavost, nekupujem auto od jura750i (pokial ma strieborne E38 ako v avatare).

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005

Štvrtok, 18. Júna 2009, 07:16

Presne ako pisal luky2208, oslov duriho, myslim ze bude naozaj ochotny. Druha moznost je aj luky :-"
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Štvrtok, 18. Júna 2009, 07:21

alebo kup semtexovu 740iL/750iL mas to blizsie :-)
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných