... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 A vždy radšej kúpim novú Matadorku ako hociakú jazdenú .
 A vždy radšej kúpim novú Matadorku ako hociakú jazdenú .  
 čo sa o ich letných nedá povedať, tie by som si na auto neobul ani za nič, mal som na zadu letné 17 matadory, vdržali tam do prvého dažďa.. na mokrej vozovke to bola katastrofa, zadok mi tancoval na každej jednej čiare, nikdy viac... Teraz chcem na zimu kúpiť Nokian buď A3 Alebo D4 uvidíme
  čo sa o ich letných nedá povedať, tie by som si na auto neobul ani za nič, mal som na zadu letné 17 matadory, vdržali tam do prvého dažďa.. na mokrej vozovke to bola katastrofa, zadok mi tancoval na každej jednej čiare, nikdy viac... Teraz chcem na zimu kúpiť Nokian buď A3 Alebo D4 uvidíme 
											](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

Easa napísal:S vetou na suchu je matadorka lepsia ako ... sa da asi tak suhlasit ako s vyrokom, ze Seat je viac nez Skoda. Aka Matadorka? Ake dunlopy? Aky rozmer ? Aky dezen? atd...
Kazdopadne, auto som kupil na Nankangoch nejakych, jazdi to az kupodivu dobre, spociatku som sa bal ze vietnamec ale je to pohoda, podrzia. Kazdopadne ked budem kupovat nove tak uz Continentaly.
PetoK napísal:Nad niektorymi nazormi sa musim smiat... ked nemate na poriadne gumy,neobhajujte tu kadejake shity...