... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
lovebmw napísal:nedalo by sa dať nový pokec o autach? ako na americkom blogu....dávali by sa tam novinky o iných autách zo sveta...bolo by to zaujimave....každy kto tu je niekedy ma dosť toho čítania o bmw....niekedy isto by ste chceli kuknuť aj na iné auta...mal by som zaujem tam davať novinky
BMino napísal:
ale toto je bmwklub, nie autoklub, ked chces vidiet ine auta, treba ist na ine forum alebo na google
chembos napísal:my niesme nejaky USA blog, mi sme BMWklub.SK
chembos napísal:keby mi liezlo na nervy pozerat na bmw, aj na tie nove, tak sem nechodim, a keby chcem pozerat na ine auta tak chodim na ine weby
lovebmw napísal:ale nebolo myslené na teba ale všeobecne.....
TiTAN napísal:neviem no napad to podla mna je dobry ale fakt nie na stranku bmwklub.sk , ta ma byt venovana cisto bmw ked sa sem zacnu pridavat ine auta uz to fakt nebude bmwklub
okman napísal:prečo mam zamknutu temu
lovebmw napísal:ja viem a som rad že to tu je tak ako to je......a mne vobec nevadí že to nebude.....lebo mám to rad ako to jemyslel som iba že ostatní by chceli aj take niečo
ale mne by to tiež vadilo keby tu boli už iné auta
BMino napísal:
ked by ti to vadilo tak preco to chces? a preco nenechas ostanych co to chcu, az sa oni ozvu?
BMino napísal:
ked by ti to vadilo tak preco to chces? a preco nenechas ostanych co to chcu, az sa oni ozvu?