... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Kraken napísal:nedalo by sa napr do technických sekcií urobiť pred tým políčkom do ktorého sa píše predmet ešte políčko so zoznamom typov, napr v trojkovej sekcii by to boli E21 E30 E36 E46... kde by užívateľ zvolil ktorého typu sa táto téma týka, kdesi som to už videl a bolo to celkom prehľadné
Kraken napísal:ide mi aj o to že pred niektorými témamy by už aj bolo napísané o aký typ auta ide lebo je ešte dosť takých čo to nepíšu, ale isto sa aj potom nájdu taký čo ani nevedia aký typ auta majú
pepo286 napísal:a co tak spravit to tak, ze pri pridavani novej temy (asi len do technickej sekcie, mozno aj do predaj/kupa) by okrem predmetu temy a textu boli aj ComboBox-y s s vyberom rady (1er, 3er, 5er ...) vyberom modelu (E30, E34, E36, E38, E46 ...) .. pripadne aj oznacenie motora (Mxx ...) alebo karoserie (limo, coupe, touring, kabrio ..) .. a mozno aj nejake blizsie clenenie problemu (elektrika, motor, podvozok, karoseria ...) ...
potom uz len uvazit ktore z nich by boli povinne pri zakladani novej temy ...
a ak by to tam bolo, dalo by sa to vyuzit pri prehladavani/citani tem ... na take hrube filtrovanie ...
myroslav napísal:a co tak postihovat BAN-mi aj prispievatelov s hanlivými výrazmi uz v názve témy, ako napríklad: "----- VIEM SOM KOKOT ---- HOT MATERIAL INSIDE", akoze nepoviem, niekedy clovek tazko hlada slova ktore by nahradili napr. slovo kokot, ale nazvat takto temu a este si pozrite na druhej strane co sa tam nakoniec riesi, ved to nespeje k nicomu, - ja by som to na adminovom mieste v momente zmazal a minimalne upozornil toho kto tu temu zaviedol a to tu je uz dobre dlho tento prispevok
Kraken napísal:nedalo by sa napr do technických sekcií urobiť pred tým políčkom do ktorého sa píše predmet ešte políčko so zoznamom typov, napr v trojkovej sekcii by to boli E21 E30 E36 E46... kde by užívateľ zvolil ktorého typu sa táto téma týka, kdesi som to už videl a bolo to celkom prehľadné
TiTAN napísal:ktora to je tema? problem je v tom ze niesme schopny citat vsetky temy, takze ak na nejaku taku narazis tak nato je tam to tlacitko s tym vykricnikom upozornit, cize system nato je len ho treba aj pouzivat
MT-SPEEDY napísal:Zatial sa o to snazi partia moderatorov
Je to ta tema, kde Duffy predava disky...
MT-SPEEDY napísal:Tak ma napadlo. Nedalo by sa spravit, ze ked sa sem zaregistruje novy cloviecik, aby mal spristupnene len temy s pravidlami. Ked si kazdu z nich otvori a prestuduje, musel by kliknut na nejake potvrdenie, ze vsetkemu rozumel a az potom mu spristupnit cele forum?
chembos napísal:to bude platne ako licencia pri instalacii windowsu![]()
![]()
mozno by to pomohlo keby bola nakonci nejaka otazka ale s 4mi roznymi odpovedami, samozrejme len jedna spravna, ak uhadne tak moze vstupit dalej, ak nie, musi citat este raz a otazka sa potom generuje na inuhh jednoduche isto nooo
![]()
xtreme napísal:no a nechces dat aj uz prihlasenym clenom taketo skusky?![]()
![]()
by ma zaujimalo kolki by sme nepresli
BMino napísal:
ako si sa pekne zaradil, ze kolki by sme nepresli