... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Simpson napísal:
hlúpa téma = hlúpe príspevky
čím hlúpejšia téma = tým viac hlúpych príspevkov
jednoduchá úmera
RTG napísal:SS je sice pekna, ale stale mozes byt provokater. Takze podla mna mas smolu a velmi by som sa divil,keby sa niekto ozval.
Fajlo napísal:vie niekto zohnat za lacny penaz naftu? hlasim sa na odber!![]()
zapadne slovensko, najlepsie nove mesto, trencin, piestany, banovce, topolcany a okolie... piste spravu
M1R3C napísal:Určite by sa ten človek,čo si to vie zohnať delil s tebou![]()
Nič v zlom,logika
msakac33 napísal:no aby som si gate olieval naftou a nosil smradlave bandasky v kufri ci skladoval v pivnici to by mi muselo kvalitne yebat, zobrat naftu priamo zo stojana od kamionistu na benzinke to je ina rec ale taketo bandaskove akcie aspon mna osobne uz davno presli![]()
inak za 1 Euro za liter ti preda naftu len blazon, alebo niekto z druzstva, to nech si leju do traktorov a do naftovej pece v dielni
Fajlo napísal:normálne ma prekvapuje, koľko je tu retardovaných odpovedí.
Simpson napísal:ako príklad uvediem :
na pumpu prišiel k stojanu bagrista, z druhej strany k stojanu prišlo MLko, bagrista zobral pištoľ s naftou, začal tankovať do bagra. Po chvílke pištoľ vybral, podal ju cez stojan chalanovi s MLkom, ten si natankoval plnku, podal pištoľ späť bagristovi, bagrista dotankoval do plna, zaplatil a bolo....
Simpson napísal:
retardovaná je v prvom rade tvoja otázka
predstav si že si na mieste kamionistu/bagristu/etc; ojebávaš vlastnú firmu o peniaze a ešte by si takúto kradnutú naftu predával na verejnom fóre? a to že píšeš nech sa ti ozvú do súkromných správ ti je **** platné, takíto ľudia majú už dopredu zabezpečené odbytové linky a nebudú riskovať basu kvôli nejakému ...každý nech si domyslí svoje... [no offense]
brigádoval som na pumpe, videl som ako to chodí
ako príklad uvediem :
na pumpu prišiel k stojanu bagrista, z druhej strany k stojanu prišlo MLko, bagrista zobral pištoľ s naftou, začal tankovať do bagra. Po chvílke pištoľ vybral, podal ju cez stojan chalanovi s MLkom, ten si natankoval plnku, podal pištoľ späť bagristovi, bagrista dotankoval do plna, zaplatil a bolo....
Áno, tiež mi vadí cena nafty, ale keď treba natankovať, natankujem aj keby bol liter za dve eurá. Ak ti raz, dvakrát do mesiaca robí problém plná nádrž, myslím že si si nemal kupovať auto
Priznám sa, aj ja mám linku na lacnejšiu naftu, ale vôbec to nie je ani žiadna kradnutá, ani červená nafta, keď chcem dostanem k tomu aj bloček....
tak odporúčam tému LOCKnúť, hotovo dvadsať, zbytočná téma na flame