... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Re: naburany zadny lavy blatnik....

Pondelok, 22. Apríla 2013, 11:57

Videl som velmi podobnu "nehodu", kde blatnik nebol na vymenu, len sa vytmelil a zastriekal. Oprava bola 700 eur z havarijky. Robilo sa to v znackovom servise, kde vsak za striekanie a pracu beru o polovicu menej nez v BMW.
Ked sa zisti, ze mas odtrhnuty nejaky uchyt na blatniku a budes chciet novy, cena pojde dost hore. Ale ked si to das urobit u garazistu, co to vyklepe a zastrieka "do stratena", bude to takmer zadarmo... :D

LUBOSKO
Autor témy
Auto: BMW 1 2005 120kW
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 23. Apríla 2013, 10:35

dnes mi volala s poistovne, v piatok to pridu pozriet :-k :-k :-k

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Utorok, 23. Apríla 2013, 10:58

Mal som nieco podobne, pre foto kukni pribeh. Nasiel som si auto na parkovisku, nebolo to sice az tak preliacene, mal som ale skrknute aj dvere. Daval som to cez HP, robili to v BMW Lamac, stalo to liter nieco.

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Utorok, 23. Apríla 2013, 11:36

Ja som mal preliačenú zadnú kapotu na sedane (obhliadkar dal, že oprava, ale servisák mu to vysvetlil, že výmena,... neviem ako by klepkal do zákruty lem kapoty kde je zvarená z 2-och plechov, kk..t nech si to obhliadkar natiahne na kk..t takú robotu :mrgreen: ), prasknutý zad. nárazník, spodný difúzor úchyty a celá oprava oprava po tuningu vyšla na cca 1900,-€ =D> Na tom BMW budú prasknuté úchyty nárazníka, ten pôjde na výmenu a zad. blatník tak ten len klepkať, no. Zadné blatníky po PU to je najhoršia oprava. Na bývalej Bore ked ju mal brat, tak mal tiež takto chytnutý blatník, a po klepkaní to zo spodu v autorizáku zle ošetrili a po 2rokoch už od spodu bežali bublinky, tak znovu oprava.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

kubo323ci
Auto: e46 323ci
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 25. Apríla 2013, 07:01

toto ti vedia sikovny chalani opravit aj s nastrekom za max 300e ved tam dokopy nic nemas tu velku cast ti vytahovackou vytiahnumzvysok jemne vyklepuma zagituju a 100e za nastrek a hotovo do 3-4dni to mas spravene a comsa tyka poistky tak pocitaj kolo tej 1000ky cize mozes byt aj rad ze nasli vynika dostanes 13ty plat a mozes si kupit novu pneu ak si ju poskodil a ostane ti aj na neaku vonu do auta a este mas stastiemze sa to riesi cez allianz lebo keby bol v kooperative tak sa nedockas mne vracaju rok peniaze co som mal passata a predal som ho a to je pojebkanych 50e

abernolak
Auto: BMW 525 D (E60)
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 25. Apríla 2013, 07:33

nemas znamosti=nemas peniaze z poistky alebo ta budu kratit ako sa im to hodi.
mne v beznom suplikantskom servise striekali jemne zboku skrtnuty zadny naraznik a asi 0.5cm2 bol chyteny aj blatnik (ten sa ani nezhadzoval, len ho dal do stratena priamo na aute) a servisu kooperativa preplatila celu sumu (vyse 500e) absolutne bez amortizacie...silne pochybujem ze by mi dali na rozpocet vyse 500e, kedze ja nikoho v poistovni nepoznam
525d (E60)
Obrázok

LUBOSKO
Autor témy

Sobota, 1. Júna 2013, 16:12

CAUTE VSETCI..... AUTKO , JE , HOTOVE....NO TROSKU TO TRVALO, ALE NEBOLA NIKDY CHYBA V SERVISE, LEN ,,, TEN KOKOT ,,vola sa . p SUTY, ak k chcete cislo...dam, on to to ohodnocuje ,pre ,,ALLIANZ,...asi u nas...INAC VSETKO O.K. A OZAJ , VELICE CHVALIM SERVIS , TAM KDE SOM HO MAL....NEVIEM ...CI TU MOZEM ROBIT REKLAMU...XIXI..FOTKY ..ASI CASOM,POTREBUJEM SA ,, vyblaznit,....xixi

LUBOSKO
Autor témy

Sobota, 1. Júna 2013, 16:17

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
LUBOSKO napísal:
CAUTE VSETCI..... AUTKO , JE , HOTOVE....NO TROSKU TO TRVALO, ALE NEBOLA NIKDY CHYBA V SERVISE, LEN ,,, TEN KOKOT ,,vola sa . p SUTY, ak k chcete cislo...dam, on to to ohodnocuje ,pre ,,ALLIANZ,...asi u nas...INAC VSETKO O.K. A OZAJ , VELICE CHVALIM SERVIS , TAM KDE SOM HO MAL....NEVIEM ...CI TU MOZEM ROBIT REKLAMU...XIXI..FOTKY ..ASI CASOM,POTREBUJEM SA ,, vyblaznit,....xixi
. o

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 3. Júna 2013, 09:59

Niekto huli pocas sexu, OK.
Ale ze niekto este k tomu tuka do mobilu prispevky na BMW forum...?

Az ti to zavidim, no tesim sa s tebou :thumbup:

LUBOSKO
Autor témy

Streda, 5. Júna 2013, 14:46

ozaj , cena opravy bola 489.75 ecek, ja som to zaplatil pri preberani ,,autka,, , aleto som vobec nemussel.servisak mi povedal , ze som prvy co platil na ruku...okrm. toho mi povedal , ze ludia si tam chodia len pre kluce a auta..., a dalej,, ze do 2 dni mam ecka spet ,na ucte..allianz sa mi ozve...a mal , pracdu, v stredu som bol pren ,a rano vo stvrtok , mi volal , o 8 :00 p.Jurkovic, ALLIANZ, A chcel cislo uctu.... =D> =D> v piatok mi prisli ecka , 489.75 ... na ucet....spica... :-({|= :-({|= :-({|=

a uzavrel som havarijnu poistku za 48 ecek na rok.....kooperativa ,auto plus..... [-o< [-o< [-o<

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 257 neregistrovaných