Moje uplne prve auto....
Renault 9, 1.8GXT 1987 kupil som ho od dochodcu malo najazdenych 35Tis. bolo raritne nove a predal som ho 2x tak draho ako som ho kupil....))) asi jednine auto na ktorom som zarobil, inac som len investoval.
Mazda 929 3.0 SOHC 18V rv. 1990
Toto bola jedna specialitka, na slovensku boli 2ks ja som mal manual a silnejsi motor, na svoju dobu mala pneumaticky podvozok, elektrika komplet v celom aute, klimatizaciu, siber, hlinikove disky, zadny nahon, tempomat

Horsie to bolo len v servise, kedze sa jedna o americky model (a ja som mal 20rokov a priemerny plat 6000Sk) klaklo servo - nove 80tis. Tak som ju musel predať. Inak motor bol na svoju dobu jedna šupa 170koní krasne vysokootackový. Inak teraz som ho hľadal a aj po 10tich rokoch som ho našiel. Tu je
http://mazdaklub.sk/index.php?id=3&car_id=96BMW E30 -324d 1988 - jedno z najlepsich aut ake som kedy mal najazdil som na nom za 4 roky 200tis ked som ho predaval tak malo 390tis na tachaci a to este pred mojou kupou bolo stocene na 100%. Fakt klobuk dole pred tym autom, za tie roky zozralo od vymeny do vymeny oleja mozna 1dcl oleja. Miloval som to auto a doteraz lutujem ze som ho predal.
BMW E36 - 325tds - 1994 Fajn auticko bolo v M pakete, nemal som ho dlho, asi len tri mesiace a potom som ho rok nevedel predat ale podarilo sa. Jedina drahsia vec bola oprava čerpadla. Inak nemalo žiadne vážnejšie vady. Inak haluz je že bolo novšie ako E30 a už korodovali zadne blatniky. Asi on nebolo dobre starane, ale videl som veľa e36 a tie mali podobny problem.
GOLF IV, 1,6 SR - 2000 - Najhoršie auto ake som kedy mal! Viac tu nebudem pisat, ale už nikdy si nekupim auto z koncernu VW (ani Bugatti nechcem, ani zadarmo!!!)
E39 530i - 2001/ M - Packet Moje aktualne auto, som velmi spokojny, aj ked po kupe som musel zopar veci dat do kopy, mno nevadi, uz to tak chodí.
[/b]