... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ZIBRO120 napísal:vcera som stretol na myjave uz druhykrat velmi peknu cervenu E36 znizena a cierne stredy na kolach..niekto z vas??
ice.blade napísal:Tiez som videl tu cervenu 36 v piatok, krasna na cervene mam extra slabost
Marty-N napísal:...zahoraci nejak zanevreli na klub,co to?Nejako to tu utichlo...inak chlapi leto nam pomali konci,s TuneromXXL sme tak pisali ze nejake Zahoracke stretko by to chcelo...mnel by nekto zaujem?Pokukat auta a pokecat?Ked tak piste sem,hodte al navrh na misto.Ja bych navrhel treba Sastin-Straze na Gazarke,je tam slusne parkovisko,alebo Gbely-Adamov...hmmm?
ice.blade napísal:
pride tam par ludi... stepho, myspeed, ty, tunerxxl a este neviem kto by sa chcel nechat ukecat... ja sa na to mozem vytoto ked mam kazdy vikend robotu a cez tyzden sa hram na bratislavcana
compact napísal:ja by som prišiel, ale len tak - kávička, pokecat, pokukat autá a ist domov, okružnú jazdu to by sa mi asi nechcelo
Marty-N napísal:
...ved to podla dohody,ale pokial sa tam stretneme dvaja,vies...chcelo by to aspon 5 aut...ja by som tiez prisiel...uz neni hodne casu,lebo tusim uz nam leto konci...