... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jannci napísal:Je to dost nakladne. ked chces mat svoje auto, musis ho upravit podla urcitych kriterii Potom ti daju taku knizku nieco ako technicak. Potom si musis spravit skolenie, to trvalo kedysi tri dni. bola tam teoria a prax.
Ked chces vediet detialy, chod na stranku SAMS (slovenska asociacia motorveho sportu)
slamec napísal:
dethXtreme napísal:
mozno trosku.ale ja nad tymito vecami rozmyslam uz dlhsie...len akosi v okoli nepoznam nikoho kto by sa tomu venoval,alebo by ma nejak podporil,tak asi vyskusam nieco na vlastnu pest
Peppo napísal:vseobecne pre oba preteky plati rozne rozdelenie kategorii - vseobecne S2000+ auta nad 2litre, kam patri asi vacsina z nas...
dost blbe je ze pani usporiadatelia sa nejako nedohodli a 8.5. mame tatrydonaucup Pezinsku Babu do vrchu a aj Puchov autoslalom... dost nemozne stihat obe podujatia..
u mna vyhraba kopec....
vseobecne rataj tieto preteky ako dost narocne na cas... autoslalom - 4 jazdy - 1 trening 3 ostre - pri startovnom poli 70 jazdcov to mas cely den zabity.... cize cakanie cakanie cakanie.
pozor, nieje dolezite odjazdit dobre iba jednu jazdu, lebo system hodnotenia je taky ze dva najlepsie casy z ostrych jazd sa spocitavaju.... cize teoreticky mas dve treningove a dve ostre..
zhodeny alebo posunuty kuzel z povodneho miesta 2 sek... vynechana branka 20s
nezastavenie v ciely 3 sekundy..
tot asi vse
pri tatry donau cup mas 2 trening 2 ostre - ostre sa spocitavaju....
ak mas otazky .. pytaj sa
dethXtreme napísal:
jasne vdaka,ale to su uz veelmo konkretne informacie..vies,potrebujem nejaky zaklad najskvor...nieco ako:ake auto,treba ho mat nejak upravene,moze byt auto bez papierov,kolko to asi tak vynde financne(startovne a tak) a taketo veci technickeho smeru okolo toho.ako som rad aj za tie konretne info,ale naozaj s tym zatial nemam absolutne ziadne skusenosti..tak ak by si vedel aj v tejto suvislosti poradit,budem len raaad!vdaka!
slamec napísal:najskôr si odjazdi jeden takýto "ostrý" aby si mal lepší skok do toho a hlavne či ťa to bude baviť
nieje problém nastrkať prachy ale čo potom ak ti to nepôjde do krvi ?
dethXtreme napísal:
u mna je to asi skvor naopak...praveze ja mam veci okolo aut v krvi uz dlho,ale skvor s tymi peniazmi by som to chcel vyriesit nejak rozumne.aj kvoli tomu sa pytam ci musi mat auto papiere,lebo podstatne lacnejsie kupim bez papierov,tym padom mozno viac ostane na upravu (klietka,motor...)
to ze by ma to nebavilo ani neuvazujem.ja som fanatik,len vravim,najhorsie je to,ze ma k tomu nikto nevedie,a ked take nieco poviem mame,tak si asi veis predstavit reakciupreto by som najradsej zacal s niecim menej narocnim a tie kopce mi pridu celkom vhodne (tie nelicencovane) kedze tam mozes jazdid skoro s akymkolvek autom bez nejakej specialnej upravy tak si myslim ze financne by to bolo asi najlepsie.alebo nie???kludne ma opravte hocikto...vravim,vela veci okolo motosportu neviem
![]()
![]()
dodoIPD napísal:kup si hondu civic rv 90-92 za cca 300-500 eur, kup donho podvozok, jazdi... :) su 1.3/1.4/1.5
ja by som ti odporucil ist do 1.4 , mozno sa to zda malo ale ked budes letet do kopca 140 bude ti stacit :)
Ak to chces potiahnut dalej tzn uprava auta,slicky a podobne.. neni to lacna zalezitost...