... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:ja by som sa dojazdu nedrzal...zalezi od jazdy ak ides po meste dojazd mas nizsi ak vyjdes mimo mesto automaticky ide dojazd hore....radsej si mal tanknut plnu...prejst nejake km a znova dat doplna
ancaaa napísal:Chlopaci merajte jak chcete na troj litri budete mat vzdy od 9-11 litrov z lahkou nohou :-) snad ste si nekupili 6 valce zeby vam tote koniky 5 litrof papali :-). A ked merat tak mechanicky doplna vyjazdit urcite km a zase do plna a nie cez elektroniku...
Brano13 napísal:Ty mas V6 v BMW ?A spotreba na 330i sa mi zda viac ako priatelna na trojliter V6.
Mi_t_is napísal:Skus 70km/h to je najekonomickejšia rychlosť.
jararak napísal:ja neviem kolko nabehas ty, ale ja som ratal ze pri montazi lpg by sa mi to vratilo za cca 6-10mesiacov
kobrakai napísal:pravidelné vypaľuvanie benzínu na dojazd 5km sa ti postará o pravidelnú výmenu vypáletého palivového čerpadla.
ale čudné je, že si mal lepšiu spotrebu pri 50ke ako pri 90ke. odradil si si to na steptroniku na 5ku? steptronik som nejazdil, iné (DSG,4Gtronik,tiptronik) pri 50ke väčšinou držali nižší qualt ako 5/6/7. Dojazd je podľa aktuálnej spotreby, bežne sa mi pri štarte stiahne aj o päťdesiatku - ak som jazdu predtým šiel piánko. ale zas ak budeš tie testy robiť v rovnakom čase na rovnakom úseku s rovnakou hustotou premávky, tak aj dojazdový systém má nejakú výpovednú hodnotu. Otázne je ak si bol brzdou pre ostatných pri 50ke, či nebudú zrazu všetci ostatné pre teba skoro stojacimi prekážkami, keď si to budeš klátiť na desaťkilometrovom úseku dvojkilo. daj pozor aby si sa nevyrúbal
jararak napísal:prestavba 1200e +-, pri spotrebe 11 litrov benzinu, najazde 2000km mesacne to mas za 8 mesiacov naspet (9 nech nezerem)