... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
zdenko
Autor témy
Auto: e30 320i, e30 325ic
Kraj: Bratislavský

Re: Má zmysel dať subwofer do cabria?

Streda, 9. Marca 2011, 23:12

Rišo napísal:
hudbu do kufra cabria/sedanu by som neriesil, pokiaľ teda nerobis showcar :smile: inak je to zbytočnost. Naj v cabriu/coupe je vyuzit bocne tapaciry, a hlavne vytlmit (aby bolo pocut hudbu a nie len vr vr vr), pripadne ak chces nieco lepsie/krajsie tak pouzit fantaziu, mdf-ku a zivicu so sklenym vlaknom...atd atd... trocha pogooglis a isto najdes ispiraciu
a co sa komponentov tyka zamerat sa na kvalitu/cenu a nie WATTy

No laminovat sa urcite nebude nic, chcem aby to vsetko vyzeralo seriovo uz par aut z dobrou hudbou mam za sebou. Som verny jednej znacke repro a autoradii a z toho to budem zostavovat. Auto uz je vytlmene uz len osadit repro a nove radio. Auto bude bez woofru. Repro bude znacka Morel (zvukovu kvalitu maju neskutocnu, kto pocul urcite vie urcite o com hovorim) a radio bude Alpine
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

richard1990
Auto: BMW E46
Kraj: Žilinský

Streda, 9. Marca 2011, 23:34

tak to hej, MOREL & ALPINE je dobra kombinacia, morely su take dobre ze ti ani woofer netreba, tie vedia podat vsetky pasma velmi pekne, kvalitne a verne :wink:
dobre ze nie si zastanca takych tych supermontazi kde staci ze na obale je vyrazene 10 000 W :D
a ozaj... ktoru seriu morelov ides davat a cim to ides zivit?
bavoráčik mi prirástol k srdcu :D
BMW E46 http://bmw-3-series.spotreba.sk/bmw-316-i-146755.html
EX BMW 530d Touring E39
EX BMW 525 TDS Touring E34

zdenko
Autor témy
Auto: e30 320i, e30 325ic
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 10. Marca 2011, 01:02

Tak to ti teraz nepoviem, pozrem zajtra krabicu. Mam uz jednu sadu v sedane e30 zapojene na radio, bez ziadneho vytlmenia a hra to neuveritelne
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných