... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
EBOLA napísal:ja som sa pred asi 4 rpkmi previezol na 740il a poviem vam nic ine "okrem zenskych a zabavy" v hlave odvtedy nemam.. nasi si chcu kupit
daciu logan
ale nech si maju! ale nech nemusim pocuvat trapne reci okolia.. vsak si kup feliciu!, preco si nekupis favorit?, vies co to bude zrat? a podobne... preboha BMW -RADOST Z JAZDY!!!!!!!!! co to kur*a nikto nepochopy ze bmw je zivot a nie pocitanie penazi????
EBOLA napísal:ja som sa pred asi 4 rpkmi previezol na 740il a poviem vam nic ine "okrem zenskych a zabavy" v hlave odvtedy nemam.. nasi si chcu kupit
daciu logan
ale nech si maju! ale nech nemusim pocuvat trapne reci okolia.. vsak si kup feliciu!, preco si nekupis favorit?, vies co to bude zrat? a podobne... preboha BMW -RADOST Z JAZDY!!!!!!!!! co to kur*a nikto nepochopy ze bmw je zivot a nie pocitanie penazi????
Peped napísal:Ked som si chcel kupit bmw tak ma tiež každy odhováral tak som prestal o tom hovorit nikomu som nič nepovedal a doniesol domov. Pred tým, že stara kokotina kup si niečo novsie čo bude menej žrat, ale ked som to doniesol tak každy s otvorenou pusou že waw. Len otec bol nasratý lebo on už mal pre mna vymyslene čo si mám kupit a že daciu logan kombi 1.4mpi, bomba velke auto s renault motorom.
A mynule ma jeden kamoš dostal, že za tie peniaze som UŽ mohol mať oktáviu...