... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chembos napísal:ja som to tiez skusal s klavesnicou a ziadna slava, tam by bol asi lepsi volant
dethXtreme napísal:mam volant od speed link-u ale nema spojku...teda len brzda plyn...ale nech robim,co robim,vkuse ma pretoci...
BMino napísal:skus to naskor len s klavesnicou, aky mas diferak a cele nastavenieauta?
dethXtreme napísal:no prave na tie nastavenia som sa chcel spytat...skusal som aj otvoreny diferak,ale to bolo este horsie...skusam samosvor s 50% svornostou v zabere aj v zotrvacnosti:D ale fakt neveim ako najlepsie nastavit kaaru na drift...
alfi666 napísal:Vecer mozme dat session a mozno ta to naucim.. ale mas kupenu verziu ? ci hras len DEMO?
PS: poriadny volant je zaklad... bez toho je to tazsie.. samozrejme netvrdim, ze sa to neda.... teraz by som uz zadriftil aj na klavesnici, ale s volantom je to o niecom uplne inom
dethXtreme napísal:mam S2 .a mam daku cracknutu licenciu,ale neviem ci funguje.po nete som este neskusal.ale trate aj auta mi idu vsetky,tak neviem...mozno by to slo:D
alfi666 napísal:Ja hram LFS tiez uz nieco vyse 2 rokov... zacal som DEMO, moc sa mi to pacilo, kupil som G25 a kupil som plnu verziu![]()
a aby som dodal nieco k realite.. BMW mam prvu zimu... jak spadol sneh, tak som odisiel na velke parkovisko a bez problemov som pisal kruznice v drifte s otvorenym diferakom
nikdy predtym som to nerobil - naucil som sa to na LFS
Ak niekto zozenie G-force klietku, tak je to plnohodnotny profi simulator
A moj nick: Alfi666 ... teda aspon myslim
Dohodnime cas a server a ideme