... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
snoo napísal:je to lepsie ako rucne lestenie, rukou nedosiahnes taky efekt ako pri strojovom lesteni, len treba mat trpezlivost a niekolko hodin casu ved auto lestis raz za neaky cas nie kazdy den, resp. tyzden
Peped napísal:Mám dost chýb na laku celý je doškriabaný od psa čo sa mi cez zimu nastahovali potkany do motora a pes ich chcel vyhnat a doškriabal mi kapotu a blatnik ako tak som to vybrusil a vylestil a to bola brutalita 2 male flaky s priemerom 30cm a mal som dost. po celom boku mám skrabanec od krikov su to take male ryhy ale chcel by som prebrusit cele auto ale bojim sa toho lestenia, ručne by som sa na to nedal a toto mi prislo ako dobrý nápad, este pokukám tie na karbosku a rozhodnem sa, diky.
Peped napísal:Tak si ma teda prehovoril idem to kupit lebo som už nažhavený
BMino napísal:no vidisa mas k tomu aj lestenku, toje cca 200-300 sk k dobru
len opatren ak pojdes na WC-ko tak po dvoch hodinach lestenia, namiesto vystania si vyhonis
snoo napísal:s tym honenim to mozem potvrdit, kedysi som robil v nemnovanej firme, kde som cely den s vibrackou lestil auta a po praci ked som siel na wecko straasne, ale strasne jak sa mi triasli ruky![]()
![]()
Bmino: je dobre prelestit auto, ale netreba to prehanatuplne postaci ked ho umyjes a maximalne raz za mesiac 2 prelestis
BMino napísal:ja viem, teraz uz mam menej casuvtedy som sa nudil tak som radsej lestis auto ake ... chodil pokrcmach
Peped napísal:Tak som si to kupil, je to celkom v pohode vecička, ručne by som to skôr nespravil, ide to s tým dobre a navyše bez námahy, a uplne najlepsie je ked to dás robiť ženskej bez námahy spravi auto aj teba![]()
![]()