... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mys_iak napísal:mas original ladvinky? aky stav? nelupu sa? radsej ich predaj a kup si plastove cierne od tunajsich predajcov...
aspon sa ti to nebude lupat... dost problem je to origo pochromovanie zdrsnit... nove origo stoja majland... tak ich urcite predas ak su v dobrom stave :)
mys_iak napísal:urcite... v lete to bude vyzerat ok... ale po zime par zasahov kamienkami a bude presvitat... uz som to skusal
ber tak ze musis zdrsnit, podklad na plasty, cierny sprej, lak... dokopy mozno 15-20e a plastove cierne stoja mozno 30e... tieto predas za 30e a mas vybavene... original v bawarii ladvinky stoja 65e-70e asi
mys_iak napísal:ved toto po pol roku... a po zime to bude mat zlupane... zbytocne peniaze za farbu... a musis to robit po kazdej zime
maiki napísal:podla mna to nie je az taky problem, zoberes par smirglov, obrusis to takmer az na plast, bobec to nie je problem ide to pekne dole, potom to umyjes a nastriekas tak aspon 5 vrstiev... ladvinky mas hotove a malo by to vydrzat, mne sa to zacalo lupat po cca pol roku dennodenneho jazdenia a aj to nebolo moc vidno, lebo tam bolo viac vrstiev![]()
moj hlas je za matnu, mal som na ciernej metalize, a je to super![]()
neviem ci mas pred alebo po F, ale moje vyzeralo takto, mozno ilustracne pomoze
/a uprav si nazov temy