... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
mathew144
Auto: e46 320D Tour 191PS
Kraj: Košický

Re: kyslik vo flaši (proti stresu, na koncentraciu atd..)

Streda, 13. Marca 2013, 22:26

Obrázok

momentalne to vozim natlačenne kyslikom v dodavke dojdi si "čuchnuť" je tam toho dosť :D

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 13. Marca 2013, 22:28

kludne o tom spravte temu...rad si precitam skusenosti. Aj ked ja som trochu odporca tychto supplements. Sice ich sam sem tam uzivam. Vadi mi ich forma. JE mi jasne, ze kreatiny, bilekoviny a ine latky su pre telo prirodzene a pri zvysenej namahe aj potrebne. Ale je to vsetko na syntetickej baze a pre telo v konecnom doslelu z dlhodobeho hladiska skodlive...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rebuss
Auto: Efko

Streda, 13. Marca 2013, 22:38

Tak zasa nachytat vsetky potrebne latky cisto zo stravy :-k to by si potreboval knihu a spustu roznych diet a obmedzovat sa jak svina, tak das napr. nejaky gainer a komplex latok mas v jednom shake-u. Spravime nejaku temu zajtra dnes sa mi uz nechce len pre info ked nedam pred cvicenim nitrix tak toto zacvicim ale s problemami ku koncu, ked dam pred cviceni no tak v pohode http://youtu.be/5FuQyB4Br9Y len nedavno som zacal zrat druhe balenie takze este to neviem az tak moc posudit mozno to je len placebo
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Streda, 13. Marca 2013, 22:44

nechcem nikomu brať ideály, tieto výrobky sú fajn, len dosť často sa jedná o placebo efekt :wink:
cvičím dlhšiu, a viem porovnať seba, čo poctivo cvičí, sype do seba proteíny, NO výrobky, kreatín, tribulus, amina a porovnám pár chalanov, čo si raz za rok alebo za polroka strelia nejakú kúru za 200€ a je to o niečom inom :wink:
osobné skúsenosti:
proteín: Gaspari Mio Fusion, PVL Whey, Dymatize
NO: Hemorage, Napalm, BSN Nitrix
Kratín: Universal Storm
Amino: Dymatize 4800
btw: najlepšie sa mi cvičí po fest silnej káve a pomarančovej šťave (normál pomaranč) + vitamín C, s touto kombináciou sa uvoľňuje l-arginín a endofrín (hormón šťastia) :smile:

ps: tieto veci sa nedajú popísať v jednej téme, je to na polroka až rok študovania :wink:

rebuss

Streda, 13. Marca 2013, 22:48

Jasne ze nechceme rozoberat do podrobna len presne ako si ty napisal ze sa podelime o svoje skusenosti ;) ja zajtra vynecham nitrix, aj bcaa pred treningom a dam si pomarancovy dzus ;) po treningu zapijem proteinom a na hajzli bude veselo
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
V rodinnej garazi:
E71 30d

rebuss

Streda, 13. Marca 2013, 22:59

F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
V rodinnej garazi:
E71 30d

bramborak
Autor témy
Auto: e91 "07

Streda, 13. Marca 2013, 23:00

dnes ani tu kuru nieje sranda poskladat z kvalitnych veci, lebo vsetko sa falsuje.. ale ked sa clovek v tom ako tak vyzna, sleduje trh, co pride nove, ludia pokupia, potom si par komentov precita na nete a uz vie co ano, a co nekupovat :mrgreen: mal som co docinenia aj s touto problematikou, nie len teoreticky...
ale ako tu bolo spomenute, kura je o nieco inom ako doplnky vyzivy, ale ani ta kura nieje vyhra, 1x za rok je NIČ, ak to clovek mysli vazne s objemami atd, tak minimalne 2x rocne, ideal 3x :mrgreen:
vsetko ma svoje pre a proti,dnes uz sypu 15 rocní chalani... ](*,)
ja teda osobne pravidelne beriem klasiku, srvatkovy protein (po cviceni, nudzovo aj pred spanim plus rybý tuk, a nudzovo ked idem prec autom na dlho, maltodextrin a protein..) dalej kreatin po cviceni, ale nema to vyznam,ak sa to neberie kazdy den, v poslednej dobe nie je ani energia do toho :oops:
chalani, skor by som poprosil niekoho o dobre recepty na mäso kuracie, ja uz som zufalý..a lezie to krkom. :lol:
protein konkretne, bud 100% whey gold standard alebo vyhodne balenie 3500g od BIO5 whey better...
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Streda, 13. Marca 2013, 23:14

200e kura???? To chcete do seba ladovat naposim, anabol a podobne sracky????? Poriadna kura kostuje trosku viac ....neviem som odporcom takehoto dopingu pokial clovek neorbi sport na profesionalnej urovni ...uplna zbytocnost len si odserete pecene alebo vam narastu zenske cecky :mrgreen:

U mna clovek ktory si kupi taku lacnu kuru ma v hlave riadne nasrane....
Presne jak pise Bramborak dneska uz sypu 15 rocne deti co je smutne lebo si len jebu zdravie koli netrpezlivosti ...aj naturalnou formou sa da dosiahnut perfektna forma samozrejme trva to dlhsie a neni to na profi ale tak kto chce mat nohu taku ,ze miesto rifli bude musiet nosit teplaky nebima :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

bramborak
Autor témy

Streda, 13. Marca 2013, 23:26

pamatam ze mi boli jedny drahe rifle, dobré asi mesiac ..potom uz boli dobré tak akurat do skrine.. :lol:
naposim sa uz tusim peknych par rokov nevyraba , inak tie prve kury nemusia byt drahe, do 200e sa to vmesti ale ta strava pocas nej, doplnky, vitaminy, doplnky na lepsie travenie ,teda rychlejsie travenie, to stoji raz tolko ako kura :smile: nie som tiez zastanca tychto veci, ale ked ma clovek rozum, da sa vsetko.
k tej peceni...., bezne lieky,ktore ti predpise doktorka mozu byt ovela skodlivejsie ako tie v sypacke a ani o tom nevies.. a silymarin je dobra prevencia :-&

fox1k

Streda, 13. Marca 2013, 23:27

Avenger napísal:
200e kura???? To chcete do seba ladovat naposim, anabol a podobne sracky????? Poriadna kura kostuje trosku viac ....neviem som odporcom takehoto dopingu pokial clovek neorbi sport na profesionalnej urovni ...uplna zbytocnost len si odserete pecene alebo vam narastu zenske cecky :mrgreen:

U mna clovek ktory si kupi taku lacnu kuru ma v hlave riadne nasrane....
Presne jak pise Bramborak dneska uz sypu 15 rocne deti co je smutne lebo si len jebu zdravie koli netrpezlivosti ...aj naturalnou formou sa da dosiahnut perfektna forma samozrejme trva to dlhsie a neni to na profi ale tak kto chce mat nohu taku ,ze miesto rifli bude musiet nosit teplaky nebima :mrgreen:

to bol príklad :wink:
nechcem sa zastávať steráčov, ale mňa keď na strednej zrámovalo auto, a bol som na tom dosť na iču, tak čo si myslíš čo do mňa dávali? ... a predstavme si stále mi stojí ako má :lol:

bramborak
Autor témy

Streda, 13. Marca 2013, 23:30

nechcem zase mudrovat, ale tie latky,ktore do teba davali do urcitej davky pomahaju regenerovat atd. to bezpochyby, ale sypaci tieto davky prekracuju viac nasobne a vtedy nastava vedlajsi ucinok, a to asi silne anabolicky :mrgreen:

fox1k

Streda, 13. Marca 2013, 23:35

bramborak napísal:
nechcem zase mudrovat, ale tie latky,ktore do teba davali do urcitej davky pomahaju regenerovat atd. to bezpochyby, ale sypaci tieto davky prekracuju viac nasobne a vtedy nastava vedlajsi ucinok, a to asi silne anabolicky :mrgreen:

práveže, čo som sa bavil so známou lekárkou (chirurgia), tak po 8mich poldeci, došlá bratská téma na chémiu, vraj pri takýchto veciach sa neberie dávkovanie "v úvahu",
keďže sú tam iné priority, to isté mi povedala aj za triezva :smile:

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Streda, 13. Marca 2013, 23:45

Tiez som bol po novom roku v nemocnici koli usiam , mali mi dat len infuzie neskodne a bez mojoho suhlasu do mna ladovali kortikoidy a to som sa dozvedel az po dvoch dnoch ked mi povedala co to je mal som chut jej to pichnut do krku...a ako pise foxik kazdy den som dostal 3 striekacky a postupne uberali , ziadne davkovanie to az ked ti liek zabere tak potom uberu ....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

bramborak
Autor témy

Streda, 13. Marca 2013, 23:56

tomu sa tusim hovorilo "frontload", najprv velka davka lieku....skorsi ucinok sa tym asi dosiahne..

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 14. Marca 2013, 01:13

keď už sa tu začali rozoberať NO-čka a podobne, tak mne sa najviac osvečil Neurocore od Muscletech-u, namiesto arginínu obsahuje citrulín, ktorý je v nižšej dávke niekoľkokrát účinnejší ako ariginin a obsahuje aj niekoľko mg kreatinu

BCAA Nitro Amino FX Pro Series rovnako od Muscletechu

gainer Forced Mass 5000 od Full Force, rozmýšlam, že vyskúšam ešte Mutant Mass od PVL

protein 100% Gold Whey od Optimum Nutrition

samozrejme treba hlavne poriadnu a pravidelnú stravu a dostatok spánku (to mi chýba kvôli práci :? )
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných