... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pexon napísal:chalan daj si naramne bacha, je to prilis lakava cena
ad 1: ked tvrdi, ze to ma SK ECV tak preco to nieje na fotkach, nieze by to nieco extra dokazovalo, ale predsa len to je doveryhodnejsie
ad 2: nechapem tu sprostredkovatelsku firmu, kazdy dalsi element v takomto obchode znamena problem navyse
ad 3: talian = nespolahlivy
radsej by som sa pozrel po inom aute a na toto sa vykaslal, hlavne po vlastnej skusenosti, ked uz 3 mesiace nemam ani auto ani prachy...
tiez to bolo auto z talianska, auto doslo na Sk, ale papiere ani po dvoch mesiacoch a chlapik co to akoze pre mna kupil a vybavoval, zrusil zmluvu s talianmi a cakam na prachy, ked dojdu jemu dojdu mne...nechcem to tu rozoberat, ale z talianska proste pokial nedostanes rovno do ruky auto, kluce a odhlasku a vsetky potrebne papiere bez ktorych to tu neprihlasis, tak by som im peniaze nedal
...
edit: resp tu si min overis ci je ta ECV na takom aute http://www.skp.sk/?lng=svk&MODULE=3&SECTION=17
xtrem napísal:
a auto teda mas ci nie ?
miraso napísal:no mne sa tam nezda viacej veci..a mas pravdu je to az velmi lakava cena. Ta stranka transportnej firmy sa tiez skorej venuje len tym ludom, ktory to auto idu kupovat ich peniazom a vobec nie tym, ktory by chceli vyuzit jej sluzby a cez nu aj auto predat. Taktiez t.c. predajcu v inzerate nefunguje a v popise auta je vybava, ktora je z fotiek vidiet, ze auto ju nema..
Ale mas pravdu dam radsej od toho ruky prec a nie zaplatit nekolko desiatok tisic firme, o ktorej nic neviem dopredu.
pexon napísal:ak by si cital pozorne, tak by ti vyslo, ze nie
Romeo napísal:Najlepsie su maily z anglicka/irska, napisem hocico z 10 mailov, stale pride rovnaka odpoved