... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMWpositiv napísal:decka este nemam.Na tu 530d som sa moc chvali nedocital ze tam odchadzaju motory a za 20lit ju kupim z moc nabehanimy km.....hmm, trochu divné rozhodovanie sa medzi dvoma modelovými radami...
...nič v zlom, ak nemáš vlastnú rodinu tak "trojka" je v podľa mňa v pohode, myslím že úplne postačuje, v opačnom prípade hlavne čo sa týka vnútorného priestoru tak jednoznačne choď po"päťke"...![]()
...osobne by som išiel aspoň do 330d alebo 530d za tie prachy...![]()
...alebo e39 M5...
miki012 napísal:na druhy mesiac chcem kupit jedno stychto aut do 20tisic euro.Ktore my poradite?Ma tu niekto taketo auto a ako je spokojny?Naco si dat pozor?
misenko00 napísal:je tu stale ale 3lit benzinnerozmyslal si o nejakej x5 ? :) myslim ,ze tu bola jedna pekna na predaj..
miki012 napísal:je tu stale ale 3lit benzin
misenko00 napísal:keby som chcel x5 tak nepisem e90 alebo e60.Dakujem za super rady...bol tu aj 3 liter diesel, ale moja volba benzin :)
a X5 najidealnejsie riesenie je to mrstne a mozes stym behat skoro hocikde , dnes letia a tiez moj sen :)
miki012 napísal:keby som chcel x5 tak nepisem e90 alebo e60.Dakujem za super rady...