Cau,
no ja ti tu o tomto konkretnom aute pisat nejdem (lebo o nom ani nic neviem), ale chcem ti aspon povedat moje skusenosti s kupou auta v nemecku...
Tak zaprve dufam,ze toto nie je jedine auto, ktore si si vyhliadol a ides si pon...Ono na obrazkoch totiz vsetky vyzeraju nadherne, no realita moze byt uz ina, teda zalezi, ci ti vadi brutalne doskriabany lak, olupana farba, fusersky opravena karoseria a ine, uz na prvy pohlad badatelne veci, popripade nefunkcne niektore elektronicke veci v aute. Lebo ono predajca ti hned povie (a este ak je to turek,alebo iny nie nemec...), ze ved co by si chcel, nekupujes nove auto...
Takze moja rada, priprav si zoznam aut v okoli, vyzbroj sa trpezlivostou, idealne nechod sam, lebo emocie robia vela, treba sa drzat pri zemi. Otestuj si fakt vsetko, co sa da..ak si nie si isty, chod s tym do bmw origo servisu na test - stoji to 100eur, cca hodinu to trva.
Jo, neviem ako velmi si informaciami vyzbrojeny, no ked nevies ci je to 36/46, tak neviem ci dostatocne...Ja som sa na kupu pripravoval asi 4 mesiace a aj tak viem o bmw uplne nic. Auto som dufam kupil dobre, ale tiez som si napr. nevsimol, ze tecie riadenie...a to som mal zoznam veci pripraveny asi na 3 A4, co treba pozriet;)
Ono sa hovori, ze prve auto ktore pozries, nikdy nekupis....ja som kupil az 5te...takze tolko....no nic, ak by si chcel nejake info, mozem poslat dake vseobecne materialy, co som si zozbieral...a vela stastia pri vybere;) (minimalne nech ma afto 4 kluce

)
jo...a este mala poznamka....co sa moze pokazit, sa aj pokazi...vravi sa, ze tak 1/3 ceny treba mat vyclenenu na opravy...nemusi to platit, ale isto by som nekupoval nadoraz s financiami...