... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Re: bmw

Utorok, 13. Januára 2009, 22:04

K2 napísal:
Kamarata som mal dva roky na Floride...90 oktanovy benzin...hovoril preto je tam lacny lebo je 90 oktanovy...ale nie kvoli tomu tam maju vysoke obsahy, odpovedam palovi....vysoke obsahy su kvoli tomu, ze je tam fakt lacny benzin...a americania miluju silu...aspon podla jeho slov..

trochu mimo temy...ale vravel, ze take nieco ako zrazy(prirovnal to k fast and firious) to tam bola parada, ze hocikedy hocikde...50 masin...od nissanov cez mazdy fordy bmw, ze proste neskutocna parada...okolo hudba zeny....ze sprinty nezazil ale je to tam dost casto :wink: mozno to tu aj raz dorazi 8)

Miluju silu... aj okupovat irak.. kde je more ropy...
Muluju silne obsahy s kubaturou nad 5litrov a pritom im stačí aj výkon okolo 150kW...

Hold.. maju v hlavach tam podaktorý vytrete...

Užívateľov profilový obrázok
K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

bmw

Utorok, 13. Januára 2009, 22:19

ta vies ze maju...zije ich tam trochu viacej, cize najdes tam aj pekne pridady...urcitee...no a ked sa budu starat do vsetkeho tak im asi castejsie budu padat podobne veci ako dvojicky
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

Užívateľov profilový obrázok
kamelot
Auto: BMW E46 330dT
Kraj: Košický

Re: bmw

Utorok, 13. Januára 2009, 23:20

K2 napísal:
trochu mimo temy...ale vravel, ze take nieco ako zrazy(prirovnal to k fast and firious) to tam bola parada, ze hocikedy hocikde...50 masin...od nissanov cez mazdy fordy bmw, ze proste neskutocna parada...okolo hudba zeny....ze sprinty nezazil ale je to tam dost casto :wink: mozno to tu aj raz dorazi 8)

no neviem ci chcem aby daco take dorazilo :lol: keby ma zobudil dakedy o 2AM nejaky vrestiaci hop-hop z tuning (alebo skor puding?) favoritu tak by som bol fakt zlyyy :twisted:
Obrázok
E46 330dT Orientalblau

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných