... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: kto je z trnavy a okolia?

Streda, 1. Apríla 2009, 07:46

alex_iS napísal:
...ulica relativne rovna a široká...

... a vtom neaky chmulo z radia zakrical: "POZOR, ZAKRUTA!!!"

alex_iS
Auto: E53 FL 3.0D

Streda, 1. Apríla 2009, 08:10

Jannci napísal:
... a vtom neaky chmulo z radia zakrical: "POZOR, ZAKRUTA!!!"

...mmmm , moje obľúbené Slovensko 1 8)
E53 3.0D FL
E46 320d Touring - ex
E30 318iS - ex

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Streda, 1. Apríla 2009, 11:49

najebany sme boli jak rite, a degesovi som hovoril pome pešo a neeeee, on ze ide na aute a takto to dopadlo... inac dobry pohlad to bol, ta sekunda pred narazom... to rovno do mojej strany sme supli ten strom, kokos, ani pasy som nemal... som stihol povedat len kokot a drb... piskanie v usoch alebo v hlave a nemohol som dychat... som kopal do dveri az som ich vykopol a fuhazd von
a ten NADHERNY servis... jedno policajne auto, druhe policajne auto, sanitka, tretie policajne auto a odtahovka... samozrejme sme volali iba odtahovku rychlo, nevyslo (: bol to 1.maj 7:00 rano

alex_iS

Streda, 1. Apríla 2009, 13:50

coWon napísal:
najebany sme boli jak rite, a degesovi som hovoril pome pešo a neeeee, on ze ide na aute a takto to dopadlo... inac dobry pohlad to bol, ta sekunda pred narazom... to rovno do mojej strany sme supli ten strom, kokos, ani pasy som nemal... som stihol povedat len kokot a drb... piskanie v usoch alebo v hlave a nemohol som dychat... som kopal do dveri az som ich vykopol a fuhazd von
a ten NADHERNY servis... jedno policajne auto, druhe policajne auto, sanitka, tretie policajne auto a odtahovka... samozrejme sme volali iba odtahovku rychlo, nevyslo (: bol to 1.maj 7:00 rano

...fuha , tak este ste dobre dopadli - a sofer ako dopadol?? vodicak uz ma ? :)
E53 3.0D FL
E46 320d Touring - ex
E30 318iS - ex

drobcekpeter
Auto: BMW 525 tds

Štvrtok, 2. Apríla 2009, 01:18

a ten NADHERNY servis... jedno policajne auto, druhe policajne auto, sanitka, tretie policajne auto a odtahovka... samozrejme sme volali iba odtahovku rychlo, nevyslo (: bol to 1.maj 7:00 rano[/quote]

To ste teda ešte dobre dopadli, chvalabohu sa nikomu nič nestalo. Ja som mal tiež v lete šťastie od boha s VW Polo 1,9 tdi. skončil som len so škrabancami a spáleným bokom od pásu ktorý mi mimochodom zachránil život. Spravil som 2 kotrmelce a na tretí som ostal na streche. Auto bolo na totálku, len na papiere, všetko rozbité. Foto neviem pridať, som v tom ešte laik. Keď zistím ako na to, určite to pošlem. Vyšlo ma to za 2000,-sk od policajtov a 1800,-sk odťahovka na 2 kilometre. Kurňa drahý špás, auto nemalo havarijnú, tak ešte 230 000,-sk za auto. Drobček :bmwball:

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Štvrtok, 2. Apríla 2009, 07:12

alex_iS napísal:

...fuha , tak este ste dobre dopadli - a sofer ako dopadol?? vodicak uz ma ? :)

no uz ma.. vyblval 15500sk a po roku aj pol mu ho dali bez problemov... sofef mal opuchnuty clenok a uz ani neviem co este... jednoznacne som nepreletel von oknom rovno z hlavou do stromu kvoli erbegu... ten ma krasne vratil spat na sedadlo, spalil mi iba trosku čelo, isli sme na dopravnu policajnu stanicu a tam sme mu zaspali v kancelarii ked spisoval dokumentaciu :D potom nas budil :lol: na koniec som odviedol kamosa do nemocnice na rengen a ja som isiel domov drychmat (:

alex_iS

Štvrtok, 2. Apríla 2009, 07:32

drobcekpeter napísal:

To ste teda ešte dobre dopadli, chvalabohu sa nikomu nič nestalo. Ja som mal tiež v lete šťastie od boha s VW Polo 1,9 tdi. skončil som len so škrabancami a spáleným bokom od pásu ktorý mi mimochodom zachránil život. Spravil som 2 kotrmelce a na tretí som ostal na streche. Auto bolo na totálku, len na papiere, všetko rozbité. Foto neviem pridať, som v tom ešte laik. Keď zistím ako na to, určite to pošlem. Vyšlo ma to za 2000,-sk od policajtov a 1800,-sk odťahovka na 2 kilometre. Kurňa drahý špás, auto nemalo havarijnú, tak ešte 230 000,-sk za auto. Drobček :bmwball:[/quote]

tak to nasere , ja som si tiez chcel dat havarijnu , mal by so ju lacnejsie ( 50% ), no aj tak by to bola palka a stale si hovorim , ze jazdim relativne opatrne a neburam , tak su to zbytocne vyhodene prachy... no staci chvilka a vsetko je v riti... :roll:
Pokial nikto nezaplati zato zivotom , alebo trvalymi nasledkami , tak je to to najvacsie stastie...
Řiť ať jedeš líp! 8)
E53 3.0D FL
E46 320d Touring - ex
E30 318iS - ex

gasp0
Auto: e36 96 328i qp

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 19:29

este aj ja bych sa rad predstavil som z tt a okolia volam sa petrik ale seci hovroila gaspo okupujem cerstvo kupenu 320 ktora je aj v pribehoch .. z tt ma pozna akurat tak jano ostatnych clenov neznam ale mi silno utkvela v pameti nadherna e39 s 18 kolami a m paketom s tt SPZ \:D/

hessy

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 19:33

gasp0 napísal:
este aj ja bych sa rad predstavil som z tt a okolia volam sa petrik ale seci hovroila gaspo okupujem cerstvo kupenu 320 ktora je aj v pribehoch .. z tt ma pozna akurat tak jano ostatnych clenov neznam ale mi silno utkvela v pameti nadherna e39 s 18 kolami a m paketom s tt SPZ \:D/

no ale teraz ktora :lol: kedze jednu ma mathess a druhu ma cowon ale ked na 18" typujem mathesa... inak vceku pekne bawo mas som isiel na polikliniku tak som sa bol juknut 8-[

gasp0

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 19:34

a to si nevidel smerovky nove dneska :lol:

hessy

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 19:37

gasp0 napísal:
a to si nevidel smerovky nove dneska :lol:

uz su ?? ja som isiel este v piatok a boli este oranzady ne ?

gasp0

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 19:44

jj to som neska bol v galante od mima zobrat :)

vzhladom nato ze sa nudim tak som to zbehol cvaknut

Obrázok

hessy

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 19:52

gasp0 napísal:
jj to som neska bol v galante od mima zobrat :)

vzhladom nato ze sa nudim tak som to zbehol cvaknut

Obrázok

to sa teda nudis :lol: :lol: ja budem fotit zajtra konecne na letnych :twisted:

gasp0

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 20:02

no jo a to este pozeram na vybrany tapacir dveri co mam teraz na kolenach ze co s nim spravit :D

hessy

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 20:06

gasp0 napísal:
no jo a to este pozeram na vybrany tapacir dveri co mam teraz na kolenach ze co s nim spravit :D

skusit ho dat spat do auta ? :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 253 neregistrovaných