... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
alex_iS napísal:...ulica relativne rovna a široká...
Jannci napísal:... a vtom neaky chmulo z radia zakrical: "POZOR, ZAKRUTA!!!"
coWon napísal:najebany sme boli jak rite, a degesovi som hovoril pome pešo a neeeee, on ze ide na aute a takto to dopadlo... inac dobry pohlad to bol, ta sekunda pred narazom... to rovno do mojej strany sme supli ten strom, kokos, ani pasy som nemal... som stihol povedat len kokot a drb... piskanie v usoch alebo v hlave a nemohol som dychat... som kopal do dveri az som ich vykopol a fuhazd von
a ten NADHERNY servis... jedno policajne auto, druhe policajne auto, sanitka, tretie policajne auto a odtahovka... samozrejme sme volali iba odtahovku rychlo, nevyslo (: bol to 1.maj 7:00 rano
alex_iS napísal:
...fuha , tak este ste dobre dopadli - a sofer ako dopadol?? vodicak uz ma ? :)
drobcekpeter napísal:najebany sme boli jak rite, a degesovi som hovoril pome pešo a neeeee, on ze ide na aute a takto to dopadlo... inac dobry pohlad to bol, ta sekunda pred narazom... to rovno do mojej strany sme supli ten strom, kokos, ani pasy som nemal... som stihol povedat len kokot a drb... piskanie v usoch alebo v hlave a nemohol som dychat... som kopal do dveri az som ich vykopol a fuhazd von
a ten NADHERNY servis... jedno policajne auto, druhe policajne auto, sanitka, tretie policajne auto a odtahovka... samozrejme sme volali iba odtahovku rychlo, nevyslo (: bol to 1.maj 7:00 rano
gasp0 napísal:este aj ja bych sa rad predstavil som z tt a okolia volam sa petrik ale seci hovroila gaspo okupujem cerstvo kupenu 320 ktora je aj v pribehoch .. z tt ma pozna akurat tak jano ostatnych clenov neznam ale mi silno utkvela v pameti nadherna e39 s 18 kolami a m paketom s tt SPZ
gasp0 napísal:a to si nevidel smerovky nove dneska
gasp0 napísal:jj to som neska bol v galante od mima zobrat :)
vzhladom nato ze sa nudim tak som to zbehol cvaknut
gasp0 napísal:no jo a to este pozeram na vybrany tapacir dveri co mam teraz na kolenach ze co s nim spravit