... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

coWon napísal:dobre, budem na pozore (:
ide niekto na ten sever?
coWon napísal:zatiaal nemam s ciim prist na opravuRTR autoelektro.. v areli TAZ, chces prist na nejaku opravu? (:
ja som z prenga sak idem dat foto ako sme sa tu bavili nech sa mozme identifikovat
 nemam zadne autoo... ale je dobre mat take znamosti
  nemam zadne autoo... ale je dobre mat take znamosti   aaa dik za foto, kebyze bawo vidim tak kricim skacem trubim aaa ma povozis nekedy
  aaa dik za foto, kebyze bawo vidim tak kricim skacem trubim aaa ma povozis nekedy  
coWon napísal:anoo anoo aj ubytovanie tam je .... nebool som doma, tak nejako necakane som museel odcestovat k madarom na chatu a taka nema tam aj ubytovanie?, zajtra ma prid pozrietten z pivom v ruke budem ja (:
 normalne inaak kebyze idem von a uvidim baworak v spacinciach, tak by som sa roztiekol na ulici
   normalne inaak kebyze idem von a uvidim baworak v spacinciach, tak by som sa roztiekol na ulici   u nas ma akurat jeden dedko zelenu e36 aa potom biela/strieborna e46 touring, toe nic moc...  ty kks nekedy ma budes muset povozit, uplne sa tesim na to
 u nas ma akurat jeden dedko zelenu e36 aa potom biela/strieborna e46 touring, toe nic moc...  ty kks nekedy ma budes muset povozit, uplne sa tesim na to