... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mathesss napísal:SUPER ŽE STE VŠETCI DOŠLI... skoro nam s Janncim nestačilo parkovisko...
najprv sa všetci vypytujete kedy bude nejaké stretko...... a nakoniec aj tak ostanete v piatok večer všetci doma lúskat orechy..
alebo ste mali super večeru a ostali ste na fotelkách s čemermi????
...ŠKANDÁL
mathesss napísal:SUPER ŽE STE VŠETCI DOŠLI... skoro nam s Janncim nestačilo parkovisko...
najprv sa všetci vypytujete kedy bude nejaké stretko...... a nakoniec aj tak ostanete v piatok večer všetci doma lúskat orechy..
alebo ste mali super večeru a ostali ste na fotelkách s čemermi????
...ŠKANDÁL
zhmp napísal:Chaloši zo špačiniec a blízka......počul som že tam máte niekde nejaku dobrú pizzeriu....čo je na tom pravdy????![]()
zhmp napísal:šak čo sa chodí robit do pizzerie????jest....neeeeee.........:-)))))počul som že tam robia dobru pizuu a tak, tak by som tam niekedy skočil.....v tt už mam pizzu vyskušanu skoro všetku.....:-)) ozaj jedna otázka....čo znamena v tvojom podpise skratka RTR autoelektro??len tak pre zaujímavost....![]()
coWon napísal:pizzu moc nemusim... jedinu co som mohol bola pizza hut v tescu onehda..
rtr... to mam servis s chalanmi v objekte byvalej TAZ
zhmp napísal:V pohodke.....každy mame radi niečo ine....:-))))
A na čo sa špecializujete??na autoelektriku ked spravne chápem???
coWon napísal:to je jedno, v ramci moznosti... niesme az taky spickovy servis ako napr...autorizovane... ale co sa da urobime![]()