... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

francomk
Auto: 320dT E46 ´02
Kraj: Trnavský

Re: kto je z trnavy a okolia?

Utorok, 21. Septembra 2010, 17:38

zacho_TT napísal:
viem o jednom servise, robia vacsinou len bmw, ceny seriozne, nemam na nich cislo ale ked chces ho zozeniem, alebo sa tam chod niekedy pozriet
pojdes po halenarskej smerom od stadiona, a pri jednotackom parkovisku doprava, v tej ulicke su zasity taka seda brana

V tej úzkej uličke smerom k Hrubému kostolu? A to som si myslel, že tam majú úkryt na "lopaty" :roll: :lol:
´02 320dT E46
´86 120L

Užívateľov profilový obrázok
JetSlider
Auto: BMW 530 d

Utorok, 21. Septembra 2010, 20:22

no aj ja som z okolia Trnavy, teraz 25.9.2010 sa organizuje nejaky zraz na Myjave tak davam do placu, cim viac BMW tym väcsia haluz viac info v sekci zrazy sak dal som link, dufam ze nepojdem odtialto z okolia TT sam :-)
zrazy-a-stretnutia/25-09-10-myjava-stretko-trnovce-michalsky-jarmok-t35954.html

miraso
Auto: BMW E46 320D

Utorok, 21. Septembra 2010, 20:25

chalani neviete, kde je v tt robia diagnostiku, blbne mi pri startovani nejako elektrika. Nejaku kvalitnu za rozumnu cenu..diky

slacker
Auto: E39 530dA
Kraj: Bratislavský

Utorok, 21. Septembra 2010, 20:36

zacho_TT, asi viem co myslis, uz som o nich pocul. Ty mas aj osobne skusenosti? Zevraj vacsinou robia iba lepsie kusky, napr. novsie sedmy a napr. aj RS6 tam mali. Takze snad by mohli byt aj kvalitativne celkom dobry, len otazne co cena... :)

Ak robia vacsinou BMW, co som aj ja pocul, mohli by mat aj diagnostiku. Vie to niekto potvrdit? Lebo zatial o nikom v TT s diagnostikou neviem.

hessy

Utorok, 21. Septembra 2010, 20:37

miraso: myslim ze cowon ma :wink:

hessy

Utorok, 21. Septembra 2010, 20:37

miraso: myslim ze cowon ma :wink:

zacho_TT
Auto: 320Ci

Utorok, 21. Septembra 2010, 23:25

slacker napísal:
zacho_TT, asi viem co myslis, uz som o nich pocul. Ty mas aj osobne skusenosti? Zevraj vacsinou robia iba lepsie kusky, napr. novsie sedmy a napr. aj RS6 tam mali. Takze snad by mohli byt aj kvalitativne celkom dobry, len otazne co cena... :)

Ak robia vacsinou BMW, co som aj ja pocul, mohli by mat aj diagnostiku. Vie to niekto potvrdit? Lebo zatial o nikom v TT s diagnostikou neviem.

osobne skusenosti mam, menili mi olej sviecky filtre, no neviem ci lepsie videl som tam uz hocico napr z4 alebo mini s, ale su zamerany na novsie modely
diagnostiku ma urcite, to ti mozem potvrdit.
///M

slacker

Streda, 22. Septembra 2010, 07:19

Ta Z4 je vraj majitelova, dovezena z Anglicka, prihlasena v CZ a prerobena na lave riadenie.. :D

rase

Piatok, 24. Septembra 2010, 16:07

zacho sak olej sviecky filtre si vymenis za 30min sam ;) ..nabuduce mi to dones spravim to ..

rase

Piatok, 24. Septembra 2010, 16:22

idete niekto v nedelu do puchova ? ja sa chystam..

slacker

Piatok, 24. Septembra 2010, 17:11

Ja mam uz 3 mesiace auto v servise, tak asi tazko... :(

rase, ked vidim ze robis autohifi, mohol by si mi trosku poradit? Mam E39 a ta default hudba je strasna slabota, repraky sice hraju pekne cisto ale ziadne basy. Co by si odporucil na zlepsienie? Nechcem nic drahe, ani menit origo repraky, mozno len subwoofer a zosik. Otazne je len to, ako s kabelazou, ci uz je nejak predpripravena, alebo by bolo treba tahat novu a ci ma vobec origo radio vystup na zosik? Dakujem.

rase

Piatok, 24. Septembra 2010, 17:36

slacker napísal:
Ja mam uz 3 mesiace auto v servise, tak asi tazko... :(

rase, ked vidim ze robis autohifi, mohol by si mi trosku poradit? Mam E39 a ta default hudba je strasna slabota, repraky sice hraju pekne cisto ale ziadne basy. Co by si odporucil na zlepsienie? Nechcem nic drahe, ani menit origo repraky, mozno len subwoofer a zosik. Otazne je len to, ako s kabelazou, ci uz je nejak predpripravena, alebo by bolo treba tahat novu a ci ma vobec origo radio vystup na zosik? Dakujem.

Minule som tu zhanal pre niekoho schemu na vypichnutie nizkourovnoveho vystupu pre zosik , a ano je to mozne,treba ale esce preistotu pozriet presny typ radia a najst schemu nanho..nejaka kabelaz sa bude musiet tahat plus,minus,remote pre zosik,napichnut signal z radia-signal pre zosik.. a ci to bude nejake zjednodusene-predpripravene zalezi od konkretneho auta kazde auto to moze mat,ma inak..ale vzdy budes musiet tahat kable no rozdiel moze byt v ich dlzke- menej rozoberania auta kvoli tahanu kablov.. ale mozno by ti aj stacilo iba vymenit basaky za lepsie, tazko takto radit to by som musel vydiet,pocut konkretne auto..

zacho_TT

Piatok, 24. Septembra 2010, 17:39

rase napísal:
zacho sak olej sviecky filtre si vymenis za 30min sam ;) ..nabuduce mi to dones spravim to ..

nie ze by som si to nevedel spravit ale co spravis s tym pouzitym olejom?
a do puchova sa chystam aj ja takze by si ma mohol zebrat lebo mam nepojazdne auto, scem tam silno ist zajtra si robim transparent marian niks v8 go \:D/
///M

rase

Piatok, 24. Septembra 2010, 17:46

olej nosim do zberneho dvoru, a fuu uz som plny ale tizden ,berem omegu nejma a dvoch spoluzakov..

tu je nieco ktomu vypichnutiu signalu z origo radia bmw5/zadne-repro-t34024.html

zacho_TT

Piatok, 24. Septembra 2010, 17:50

pohoda neak sa tam uz dostanem:D
///M

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných