... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
zacho_TT napísal:viem o jednom servise, robia vacsinou len bmw, ceny seriozne, nemam na nich cislo ale ked chces ho zozeniem, alebo sa tam chod niekedy pozriet
pojdes po halenarskej smerom od stadiona, a pri jednotackom parkovisku doprava, v tej ulicke su zasity taka seda brana
slacker napísal:zacho_TT, asi viem co myslis, uz som o nich pocul. Ty mas aj osobne skusenosti? Zevraj vacsinou robia iba lepsie kusky, napr. novsie sedmy a napr. aj RS6 tam mali. Takze snad by mohli byt aj kvalitativne celkom dobry, len otazne co cena... :)
Ak robia vacsinou BMW, co som aj ja pocul, mohli by mat aj diagnostiku. Vie to niekto potvrdit? Lebo zatial o nikom v TT s diagnostikou neviem.
slacker napísal:Ja mam uz 3 mesiace auto v servise, tak asi tazko...
rase, ked vidim ze robis autohifi, mohol by si mi trosku poradit? Mam E39 a ta default hudba je strasna slabota, repraky sice hraju pekne cisto ale ziadne basy. Co by si odporucil na zlepsienie? Nechcem nic drahe, ani menit origo repraky, mozno len subwoofer a zosik. Otazne je len to, ako s kabelazou, ci uz je nejak predpripravena, alebo by bolo treba tahat novu a ci ma vobec origo radio vystup na zosik? Dakujem.
rase napísal:zacho sak olej sviecky filtre si vymenis za 30min sam..nabuduce mi to dones spravim to ..