... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Marek525
Auto: bmw e39
Kraj: Trnavský

Re: kto je z trnavy a okolia?

Streda, 2. Júna 2010, 19:13

jasne ze je v tt a okoli dost bmwakov tak by sme sa mali vsetci stretnut a ukazat ze bmw je auto a nie nejake fabie a podobne skatujki

francomk
Auto: 320dT E46 ´02

Štvrtok, 3. Júna 2010, 00:00

Presne ako povedal Jannci. Je jedno kde a kolko bavorákov niekto vlastní. Klub netvoria autá.
Klub majú tvoriť majitelia a fanúšikovia, ktorí si navzájom nezištne pomôžu \:D/
´02 320dT E46
´86 120L

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin

Štvrtok, 3. Júna 2010, 19:46

Marek525 napísal:
jasne ze je v tt a okoli dost bmwakov tak by sme sa mali vsetci stretnut a ukazat ze bmw je auto a nie nejake fabie a podobne skatujki

a komu to ako chces ukazovat ??
milujem tieto premotivovane nazory .... vsetci su KOKOTI len ty si pan lebo mas BMW .. dopice
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

gasp0
Auto: e36 96 328i qp

Štvrtok, 3. Júna 2010, 19:58

Killo napísal:
milujem tieto premotivovane nazory .... vsetci su KOKOTI len ty si pan lebo mas BMW .. dopice

vystihol

hessy

Štvrtok, 3. Júna 2010, 20:21

Killo napísal:

to chce hlavne klud :wink: :mrgreen: kazdy sme nejaky ale pravdu mas

Bmw666
Auto: Tatra

Štvrtok, 3. Júna 2010, 21:52

Marek525 napísal:

Z :mrgreen:
Blbost je velký dar prírody. Robí človeka šťastným

Killo

Štvrtok, 3. Júna 2010, 22:09

ja som kludny hesso neboj .. ale som rozladeny zo skusok a este tu citat tieto uzasne vlastenecke povysenecke nazory, som sa kapanek neovladol...
a este som si aj spomenul na jedneho typka s 525i s deravym vyfukom jak PICA ze isiel okolo nas a skoro nam usne bubienky roztrhalo jak to hucalo, tak aj preto som vybuchol (nehovorim ze to je tento, len ma to tak podrazdilo).

ak si clovek vsimne, presne o tomto Duffy dost casto pise vo svojich komentaroch... Takze nemam pocit ze ja by som tu nekomu krivdil...

ale sak cooo, nemam baworak stary rozgajdany tak naco sa sem vobec jebem a vyjadrujem tu svoj nazor, sak som iba ubohy podclovek
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

hessy

Štvrtok, 3. Júna 2010, 22:12

Killo napísal:
ja som kludny hesso neboj .. ale som rozladeny zo skusok a este tu citat tieto uzasne vlastenecke povysenecke nazory, som sa kapanek neovladol...
a este som si aj spomenul na jedneho typka s 525i s deravym vyfukom jak PICA ze isiel okolo nas a skoro nam usne bubienky roztrhalo jak to hucalo, tak aj preto som vybuchol (nehovorim ze to je tento, len ma to tak podrazdilo).

ak si clovek vsimne, presne o tomto Duffy dost casto pise vo svojich komentaroch... Takze nemam pocit ze ja by som tu nekomu krivdil...

ale sak cooo, nemam baworak stary rozgajdany tak naco sa sem vobec jebem a vyjadrujem tu svoj nazor, sak som iba ubohy podclovek

tak to sme dvaja potom :lol: ale hej neiktory jedinci si myslia ze maju bmw a su majstri sveta [-X

Killo

Štvrtok, 3. Júna 2010, 22:29

keby sa aspon o tie baworaky staraju
ale dovezu to z nemecka za 1000€ ... jebne si tam kolesa co ma z vetriesky doma po dedkovi odlozene...
nic ine okrem tankovania na tom nerobi, zachvilu palubovka svieti jak vanocny stromek ....
a s hentym ide sa ukazovat ...... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

gasp0
Auto: e36 96 328i qp

Štvrtok, 3. Júna 2010, 23:16

tak zas to nekeri sa staraju nekeri ne ... ja osobne kazdu cestu do skoly strnem desiatky vykonejsich aut drahsich bezpecnejsich s lepsimi vlastnostami ale mne osobne to nikdy srdce netrhalo ze aha mam bmw a ostatne su sracky a nemas bmw tak si sedlak a mas bmw tak si pan lebo aj rytmus ma atd....

Killo

Štvrtok, 3. Júna 2010, 23:50

sak ja nehovorim o vsetkych gaspo :)
ved na klube je kopa ludi co maju brutalne namakane auto, ale nepovysuju sa kvoli tomu ani nic
ty mas tez pekne auto si myslim, a tez si uplne v pohode..
ale dojde sem nejaky typek co "uz to chce ukazovat blavakom" najprv, a potom zas to chce "ukazovat" fabiam .... naco ??? dopice keby ludi zaujimaju podstatne veci tak neni slovensko v takych srackach ... ale ved je jednoduchsie ukazovat sa baworakom, nez riesit vazne problemy.

Peter540
Auto: E34 540i

Piatok, 4. Júna 2010, 08:24

možno že to nemyslel takto ,len to tak napísal :lol:
BMW 540iA E34
BMW 525tds E34 ex
mazda 323 BG 1.7D ex
audi 80 1.8 ex
BMW 520i E34 ex
škoda forman ex

francomk
Auto: 320dT E46 ´02

Pondelok, 7. Júna 2010, 11:45

Neviete niekto o nejakej robote v Trnave? Nejakej serioznej robote.
Práve mám po mature a nemožem nič zohnať...
Nejakú robotu, ktorú možem aj popri vysokej...
´02 320dT E46
´86 120L

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Pondelok, 7. Júna 2010, 13:15

kto ide na carat kurva drat? :lol:

dame zraz pred amfikom a pojde sa do píščan v kolonke

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Pondelok, 7. Júna 2010, 13:32

zrazy-a-stretnutia/upgrade-tt-nr-ga-ba-carat6-kolona-pome-t16706.html

takže páni, prichádza znova čas sa stretnúť na parkovisku pred trnavským amfíkom a odobrať sa kolónou do Piešťan...
minulý rok to bolo s účasťou dosť úbohé a tak predpokladám že sa tento rok polepšíme.

v druhom príspevku ponechávam naschvál minuloročný zoznam a podopisujem tam nových záujemcov

TAKŽE POME

a dajme rozumný čas ktorý potom dopíšem.... HOU

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných