... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Marek525 napísal:jasne ze je v tt a okoli dost bmwakov tak by sme sa mali vsetci stretnut a ukazat ze bmw je auto a nie nejake fabie a podobne skatujki
Killo napísal:a komu to ako chces ukazovat ??
milujem tieto premotivovane nazory .... vsetci su KOKOTI len ty si pan lebo mas BMW .. dopice
Killo napísal:a komu to ako chces ukazovat ??
milujem tieto premotivovane nazory .... vsetci su KOKOTI len ty si pan lebo mas BMW .. dopice
Marek525 napísal:jasne ze je v tt a okoli dost bmwakov tak by sme sa mali vsetci stretnut a ukazat ze bmw je auto a nie nejake fabie a podobne skatujki
Killo napísal:ja som kludny hesso neboj .. ale som rozladeny zo skusok a este tu citat tieto uzasne vlastenecke povysenecke nazory, som sa kapanek neovladol...
a este som si aj spomenul na jedneho typka s 525i s deravym vyfukom jak PICA ze isiel okolo nas a skoro nam usne bubienky roztrhalo jak to hucalo, tak aj preto som vybuchol (nehovorim ze to je tento, len ma to tak podrazdilo).
ak si clovek vsimne, presne o tomto Duffy dost casto pise vo svojich komentaroch... Takze nemam pocit ze ja by som tu nekomu krivdil...
ale sak cooo, nemam baworak stary rozgajdany tak naco sa sem vobec jebem a vyjadrujem tu svoj nazor, sak som iba ubohy podclovek