... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
marek_tt napísal:jannci preco si nechal svoju sedmu na dazdi moknut???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jannci napísal:
kebo to je auto. A ja si kupujem auto na to, aby sluzilo mne a nie ja jemu
marek_tt napísal:to je pravdaale ako sa ty budes starat o auto tak auto sa ti zavdaci za to
![]()
coWon napísal:haha, lahko tazko
marek_tt napísal:ako ked sa o auto staras tak teoreticky by malo vydrzat ne?
Jannci napísal:
pocuj, to auto nieje zavodny supespecial, ktory na konci sezony do srobika rozmontujes a potom doradu menis veci.
Jannci napísal:
pocuj, to auto nieje zavodny supespecial, ktory na konci sezony do srobika rozmontujes a potom doradu menis veci.
coWon napísal:(: henten clen to jako preziiiiva, som zvedavy ake auto si kupi? (:
ktovie, mozno ma zadzobanych rodicov a vybucha od nich nejake delo.. a my sa poserieme
dufam do piiici ze zajtra nebude prsat, idem ceknut do zrazov
miraso napísal:takze zraz je piatok aj sobotu? zajtra to nejak stiham, o 15:30 som objednany na geometriu do mikony, tak to mam akurat:) a sobota sa uvidi..ale prsat uz tusim nehlasia, takze okvidime sa okolo 17:00 ked neco do toho nepride
Peter540 napísal:inač marek to auto čo si spominal tu E39 podla teba stu špz ,toje E46 ,taka stribelna barva279DZ
marek_tt napísal:ano viem uz som si ju vcera vsimol pri trafostanici blizko okruhovky ale ked okolo teba zrazu prebehne auto rychlostou 80hm/h
tak ani nestihnes zareagovat a este aj k tomu bola tma a ked som ju kukol bola uz daleko tak som to tipol na E39