... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
gasp0 napísal:hmmmm zaradim to do kalendara :)
gasp0 napísal:myslel som to tak ze ked e46 je izolacia e36 uz menej jake to asi bude v e30 :) cisto zamyslenie
MikesH napísal:chlapci vsimli ste si ze sa po TT zacal prehanat neaka 840i ??????
MikesH napísal:chlapci vsimli ste si ze sa po TT zacal prehanat neaka 840i ??????
Jannci napísal:
kua, kto ma predbehol???
btw dnes v noci som videl lambo, a trhol som ho. zial, tie nase krizovatky, to je pre lambo na 20km/h, a ja mozem ist cez ne 40km/h![]()
![]()
![]()
hesoyam25 napísal:
gallardo ?tu jazdi aj F430 cabrio
Jannci napísal:
vies, bola noc, bolo cierne a vtych zavratnych rychlostiach nemozes si vsetko vsimat... ale viem, ze za krizovatkou stala pekna blondyna v minisukienke. potom som mal to lambo uz iba v spataku![]()
![]()
![]()
francomk napísal:To Lambo som tiež videl, je to nejaká limitovaná séria, zrejme nové LP 670, čo dosť pochybujem.
Mimochodom, zdraví vás ďalší Trnavčan (teda z okolia). Zdravím všetkých
francomk napísal:To Lambo som tiež videl, je to nejaká limitovaná séria, zrejme nové LP 670, čo dosť pochybujem.
Jannci napísal:
kua, kto ma predbehol???
btw dnes v noci som videl lambo, a trhol som ho. zial, tie nase krizovatky, to je pre lambo na 20km/h, a ja mozem ist cez ne 40km/h![]()
![]()
![]()
alex_iS napísal:
Vitaj !...blizi sa konecne vikend hoši , nepojdeme niekam "na zmrzlinu" ?
...som vas nejaky ten patek nevidel :)
hesoyam25 napísal:vitaj medzi nami
alex_iS napísal:Vitaj !...blizi sa konecne vikend hoši , nepojdeme niekam "na zmrzlinu" ?
...som vas nejaky ten patek nevidel :)
coWon napísal:dalsi co ma tatru???![]()
coWon napísal:prid zatra na parkovisko amfikove a odtial ideme na kaskady