... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
gasp0 napísal:budem blikat a oci na stopkach kedy dojdes? :)
heso: ja bych preistotu nasporil trochu viac jak 2300 ....vim o com hovorim
dracik.bmw napísal:Okolo 16.00 sa budem pohybovat smer od TO po kruhaci do prava vedla Tesca az po prve dlhe cinziaky...To je tusim prvej za Tescom taky mali kruhac tam este je a tam je taky dlhy cinziak tak 3 vchod od konca tam budem![]()
gasp0 napísal:njn ja som tez isel takym stylom .. musel som ho mat nasi mi pozicali a ja som si kupil auto
potom som na nom zacal robit lebo neco furt nebolo v poradku .... povim ci tak ze ece 5 mesacov som nebol v pluse ale uz to aspon ajzdi jak bmwvypada to jak ogrcana hrca ale aj to sa casom spravi
inac 4 litre na zacatek to bude sranda ... z htp v auto skole na 400 nm zadokolku :)
dracik.bmw napísal:Okolo 16.00 sa budem pohybovat smer od TO po kruhaci do prava vedla Tesca az po prve dlhe cinziaky...To je tusim prvej za Tescom taky mali kruhac tam este je a tam je taky dlhy cinziak tak 3 vchod od konca tam budem![]()
hesoyam25 napísal:
ja som pisal ze vodicak musi pockat![]()
idem setrit na auto plat mam velmi slusny cize 4-liter by mi problem zivit nerobil najrpv musim mat to auto a az potom sa bude robit vodicak
a myslim si ze mikeshova 5-ka bude v dobrom stave aj ked je za tu cenu a na zivo je to iny cukricek
gasp0 napísal:
nehavam to nateba potom ma musis odvezt aspon ten kusek co som viezol ja teba:)
gasp0 napísal:to musi byt silna robota :)